18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zerwikaptur 2020-02-07, 19:33
Wydupcac z polityka
Do tego z wiocha pl chyba prywatnej stronki mości schetyny
Zgłoś
grauper 2020-02-07, 19:44 4
Ugh. Brakuje mi początków sadola kiedy był tutaj po prostu czysty rasizm, nietolerancja i robienie sobie jaj z niepełnosprawnych i całej reszty...

A teraz co nie spojrzę w komentarze to jakiś zjeb coś wspomni o PISie, PO, TVN, TVP, Biedroniu czy innym politycznym gównie.... Oczywiście w temacie który tego zupełnie i totalnie nie wymaga.

Na chuj ja się pytam ? 0.o

A co do obrazka / mema to gdyby twój stary użył chociaż by jednej było by jedną spierdoline mniej na tym portalu.
Zgłoś
poligon6 2020-02-07, 20:09 1
Sverige napisał/a:

Nie dawajcie tyle pif wyjebanemu na poligonie bo chłopak do majówki nie wytrzeźwieje

Nu da, nie miałczat lewacka pizdo . Ruki pa szwam!!!
Zgłoś
S................e 2020-02-07, 21:02 2
poligon6 napisał/a:

Nu da, nie miałczat lewacka pizdo . Ruki pa szwam!!!

A nie mówiłem
Zgłoś
SQRW3L_ponury 2020-02-07, 21:11 2
poligon6 napisał/a:

Nu da, nie miałczat lewacka p*zdo . Ruki pa szwam!!!

Ty lepiej kozaka nie strugaj tylko opisz jak porty zasrywasz gdy ktoś cie na solo wyzwie - miękka kryptocioto
Zgłoś
focusek 2020-02-07, 21:55 1
Sram wam do ryja pisiory, lizcie dalej dupe cwelowi karakanowi
Zgłoś
t................i 2020-02-07, 21:59 2
Ooeeezzzuuu PIS, PO, PSL jeden wielki chuj mudżyński w waszych dupach, jestescie dymani przez kazda opcje polityczna, trzeba robic swoje i konsekwentnie olewac to szambo na wiejskiej
Zgłoś
Dzisiaj 2020-02-07, 23:57
~grauper napisał/a:

Ugh. Brakuje mi początków sadola kiedy był tutaj po prostu czysty rasizm, nietolerancja i robienie sobie jaj z niepełnosprawnych i całej reszty...
A teraz co nie spojrzę w komentarze to jakiś zjeb coś wspomni o PISie, PO, TVN, TVP, Biedroniu czy innym politycznym gównie.... Oczywiście w temacie który tego zupełnie i totalnie nie wymaga.
A co do obrazka / mema to gdyby twój stary użył chociaż by jednej było by jedną spierdoline mniej na tym portalu.

widzisz ? reaguj. Komentarze polityczne pod normalnym materialem sa zabronione
Zgłoś
habiTEK 2020-02-08, 2:03 1
poligon6 napisał/a:

Miałem takie do oglądania TVN ale się wypaliły po jednym wydaniu faktów.

naprawde ? porównujesz narracje TVPis z TVNem ?
skoro nie dostrzegasz ostrej dewiacji, to pozostaje
nie wiem? współczuć, albo zasłonic kurtyną milczenia...
Zgłoś
dwakilo 2020-02-08, 5:06
poligon6 napisał/a:

Miałem takie do oglądania TVN ale się wypaliły po jednym wydaniu faktów.

Przybij piątkę z "ekscelencją" Martyniukiem.
Zgłoś
Smokw 2020-02-08, 5:30
~grauper napisał/a:

Znak obecnych czasów. jesteśmy podzieleni na dwie strony. Nawet Ci neutralni ciągle spotykają się z agresją i nagabywaniem jednej ze stron. Sam napisałeś komentarz odnosząc się do obu stron. Obaj w tym momencie "karmimy" ten temat.

habiTEK napisał/a:

naprawde ? porównujesz narracje TVPis z TVNem ?
skoro nie dostrzegasz ostrej dewiacji, to pozostaje
nie wiem? współczuć, albo zasłonic kurtyną milczenia...

Gdzie on cokolwiek porównał? TVP może jedynie TVNowi podeszwy lizać jeśli chodzi o skuteczność propagandy. Ja wiem, że jest Ci ciężko to dostrzec, ale są manipulacje bardzo proste do zweryfikowania. TYLKO TRZEBA MYŚLEĆ.
Zgłoś
edmund 2020-02-08, 9:10
w TVP może i pierdolą ale po POLSKU , za to w TVN pierdolą ale też manipuląją robiąc biznes dla żydowsko amyrykańskiego koncernu,
tyle w temacie
Zgłoś
Gwardek 2020-06-22, 19:23
NataliaW napisał/a:

A ja tylko ocenie obie telewizję przez pryzmat 2 spraw.
TVN żydom zapłacić odszkodowania za WW2, od Niemców się o nic nie upominać bo "popsujemy relacje"
TVP żydom nie płacić odszkodowań bo im się nie należą, od Niemców domagać się reparacji za WW2 bo wywieźli wszystko co sie dało i wymordowali ilu się dalo

Żydom zapłacą pod stołem a tvpis słowem o tym nie wspomni a reparacje i tak są nie do ściągnięcia więc to tylko takie pierdolenie dla pisuarów żeby myśleli, że w końcu dojebiemy niemcom. Gratulacje inteligencji typowego beneficjenta 500+.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem