Widać skąd zajumane.
Widać skąd zajumane.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do tego z wiocha pl chyba prywatnej stronki mości schetyny
A teraz co nie spojrzę w komentarze to jakiś zjeb coś wspomni o PISie, PO, TVN, TVP, Biedroniu czy innym politycznym gównie.... Oczywiście w temacie który tego zupełnie i totalnie nie wymaga.
Na chuj ja się pytam ? 0.o
A co do obrazka / mema to gdyby twój stary użył chociaż by jednej było by jedną spierdoline mniej na tym portalu.
Nie dawajcie tyle pif wyjebanemu na poligonie bo chłopak do majówki nie wytrzeźwieje
Nu da, nie miałczat lewacka pizdo . Ruki pa szwam!!!
Nu da, nie miałczat lewacka p*zdo . Ruki pa szwam!!!
Ty lepiej kozaka nie strugaj tylko opisz jak porty zasrywasz gdy ktoś cie na solo wyzwie - miękka kryptocioto
Ugh. Brakuje mi początków sadola kiedy był tutaj po prostu czysty rasizm, nietolerancja i robienie sobie jaj z niepełnosprawnych i całej reszty...
A teraz co nie spojrzę w komentarze to jakiś zjeb coś wspomni o PISie, PO, TVN, TVP, Biedroniu czy innym politycznym gównie.... Oczywiście w temacie który tego zupełnie i totalnie nie wymaga.
A co do obrazka / mema to gdyby twój stary użył chociaż by jednej było by jedną spierdoline mniej na tym portalu.
widzisz ? reaguj. Komentarze polityczne pod normalnym materialem sa zabronione
Miałem takie do oglądania TVN ale się wypaliły po jednym wydaniu faktów.
naprawde ? porównujesz narracje TVPis z TVNem ?
skoro nie dostrzegasz ostrej dewiacji, to pozostaje
nie wiem? współczuć, albo zasłonic kurtyną milczenia...
Miałem takie do oglądania TVN ale się wypaliły po jednym wydaniu faktów.
Przybij piątkę z "ekscelencją" Martyniukiem.
Ugh. Brakuje mi początków sadola kiedy był tutaj po prostu czysty rasizm, nietolerancja i robienie sobie jaj z niepełnosprawnych i całej reszty...
Znak obecnych czasów. jesteśmy podzieleni na dwie strony. Nawet Ci neutralni ciągle spotykają się z agresją i nagabywaniem jednej ze stron. Sam napisałeś komentarz odnosząc się do obu stron. Obaj w tym momencie "karmimy" ten temat.
naprawde ? porównujesz narracje TVPis z TVNem ?
skoro nie dostrzegasz ostrej dewiacji, to pozostaje
nie wiem? współczuć, albo zasłonic kurtyną milczenia...
Gdzie on cokolwiek porównał? TVP może jedynie TVNowi podeszwy lizać jeśli chodzi o skuteczność propagandy. Ja wiem, że jest Ci ciężko to dostrzec, ale są manipulacje bardzo proste do zweryfikowania. TYLKO TRZEBA MYŚLEĆ.
tyle w temacie
A ja tylko ocenie obie telewizję przez pryzmat 2 spraw.
TVN żydom zapłacić odszkodowania za WW2, od Niemców się o nic nie upominać bo "popsujemy relacje"
TVP żydom nie płacić odszkodowań bo im się nie należą, od Niemców domagać się reparacji za WW2 bo wywieźli wszystko co sie dało i wymordowali ilu się dalo
Żydom zapłacą pod stołem a tvpis słowem o tym nie wspomni a reparacje i tak są nie do ściągnięcia więc to tylko takie pierdolenie dla pisuarów żeby myśleli, że w końcu dojebiemy niemcom. Gratulacje inteligencji typowego beneficjenta 500+.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów