Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skończ z tymi gimbo-fantazjami tylko działaj, bo przez długi nie poruchasz.
Ale ostatecznie muszę przyznać Ci rację- nie jestem pozbawiony fantazji i cieszę się, że to dostrzegasz. Fantazja, inteligencja, pomysłowość... dla Ciebie świat całkiem obcy.
Ale ostatecznie muszę przyznać Ci rację- nie jestem pozbawiony fantazji i cieszę się, że to dostrzegasz. Fantazja, inteligencja, pomysłowość... dla Ciebie świat całkiem obcy.
Nie wiem co próbujesz zdziałać, ale to nie działa, a ja najwidoczniej trafiłem w punkt, bo zabolało
PS Zluzuj zwieracze, bo to sadistic, a nie smutniludzie.pl
PS Zluzuj zwieracze, bo to sadistic, a nie smutniludzie.pl
To co tu jeszcze robisz, skoro to wiesz???
Koleś czuje ciśnienie akustyczne, także muzykę czuje. A śliczna córeczka tylko tekst piosenki mu podrzuca.
Bach tak tworzył muzykę
Gdzie nie wyjdzie na miasto to albo cały strój albo czapeczka i szpanuje. Co najgorsze cały naród im przyklaskuje i dziękuje w każdym możliwym miesjcu za służbę.
Dziękować za zabijanie innych. Hameryka to stan umysłu. 300 milionowy kraj i nie potrafili zaprowadzić spokoju na bliskim wschodzie
Obrazek fajny ale tych weteranów to ja nie trawie.
Gdzie nie wyjdzie na miasto to albo cały strój albo czapeczka i szpanuje. Co najgorsze cały naród im przyklaskuje i dziękuje w każdym możliwym miesjcu za służbę.
Dziękować za zabijanie innych. Hameryka to stan umysłu. 300 milionowy kraj i nie potrafili zaprowadzić spokoju na bliskim wschodzie
Boże jaki Ty niekumaty. Zacznę od końca. Im nie zależy na tym, żeby na Bliskim Wschodzie panował pokój i jakiekolwiek państwo z tamtego regionu urosło w siłę. tak samo Niemcom i Francji. Tylko Stany plus Europa jako mniejszy partner. I to jest ich oficjalna polityka. Tu nie ma żadnych tajemnic . Jak nie wierzysz to weź pierwszą z brzegu książkę na temat planu Marshalla.
Żołnierz USA wie, że może zginąć. Oni nie jeżdżą na wycieczki. Dlatego uważam że większość z nich cechuje odwaga i wiara w walkę o coś ważnego dla ogółu. Dlatego należy im się szacunek społeczeństwa.
A pro po zabijania. Tak jest skonstruowany ten świat, że czasami się nie da inaczej.
Obrazek fajny ale tych weteranów to ja nie trawie.
Bo widzisz, stany dzięki tym weteranom są* od 80 lat gwarantem pokoju dla nas czyli cywilizacji zachodniej. To dzięki stanom i ich zabijaniu siedzisz sobie teraz w domu z dachem, popijach zimną kole i masz możliwość klikania w komputer i pierdolenia głupot.
Gdyby nie stany bardzo możliwe że teraz byś nosił wode ze studni żeby nakarmić świnie i gęsi.
* w zasadzie od kilku lat już nie są bo obecna sytuacja geopolityczna jest tak dynamiczna że chuj wie dokąd zmierzamy i z kim się trzeba trzymać żeby znowu nas niewyruchali jak po IIwś. Ale o tym kiedy indziej.
A co do filmiku to po ilości piw myślałem że będzie żyganie, sranie, szczanie, mordobicie a tu miłe zaskoczenie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów