📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem o co kamon, ale jak będę w jego wieku, to też będę chodził z Waszymi córkami na koncerty. Może ciut młodszymi, ale ostatecznie jak będzie wolne miejsce z tyłu to i taką zabiorę...
Dla dziewczyny szacun wielki.
Dla ojca duma z tak fajnej córki.
Dla ojca duma z tak fajnej córki.
Bardzo pozytywnie, super że się potrafią oboje dogadać i mają jakieś wspólne pasje i się nawzajem siebie nie wstydzą. A jeśli to sugar daddy, to gratki dla tego Pana.
Mało sadystyczne ale miło popatrzeć
Faktycznie, nie takich materiałów się oczekuje po tym portalu, ale.. kurwa, zajebiste!
@2up Wprost przeciwnie, cholernie sadystyczne, w rozumieniu definicji sadyzmu sprzed ukwejkowienia sadola.
Gdyby ktoś się chciał przypierdolić... Nie jest to moje pierwsze konto, zresztą pewnie za rok czy dwa założę kolejne.
Gdyby ktoś się chciał przypierdolić... Nie jest to moje pierwsze konto, zresztą pewnie za rok czy dwa założę kolejne.
widać że czuje bluesa
de_sade napisał/a:
Nie wiem o co kamon, ale jak będę w jego wieku, to też będę chodził z Waszymi córkami na koncerty. Może ciut młodszymi, ale ostatecznie jak będzie wolne miejsce z tyłu to i taką zabiorę...
Najpierw to wyjdź z domu, a nie całe dnie przed komputerem, z chujem w ręku i marzysz o rzeczach niemożliwych.
Nie wiedziałem o chuja chodzi w tym video, puki nie przeczytałem "Ojciec głuchoniemy, ale to żaden problem. " hahah ona po migowemu mu tłumaczyła, dobre
Cienki ten film jak dupa wężowa.
Oczekiwałem prawdziwej zabawy w stylu sadola. Laska jebnie worek piguł, skończy się ganbangiem, jakieś rzyganie, sranie, sikanie a tu uj
Oczekiwałem prawdziwej zabawy w stylu sadola. Laska jebnie worek piguł, skończy się ganbangiem, jakieś rzyganie, sranie, sikanie a tu uj
kickyourheadoff napisał/a:
Mało sadystyczne ale miło popatrzeć
no jednak jest sadystyczne. Otóż ważne są słowa granego kawałka 3 days grace - just like you
TB303 napisał/a:
Najpierw to wyjdź z domu, a nie całe dnie przed komputerem, z chujem w ręku i marzysz o rzeczach niemożliwych.
Ehh! No wiem, że ludowi zawsze coś trzeba rzucić, by nie gryzł po kostkach. Będziesz mógł umyć felgi na światłach, albo odwieźć z imprezy... Co tam se chcesz, wuju.
de_sade napisał/a:
Ehh! No wiem, że ludowi zawsze coś trzeba rzucić, by nie gryzł po kostkach. Będziesz mógł umyć felgi na światłach, albo odwieźć z imprezy... Co tam se chcesz, wuju.
Skończ z tymi gimbo-fantazjami tylko działaj, bo przez długi nie poruchasz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów