18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Lekcja języka polskiego, nauczycielka pyta znanego nam z wielu innych dowcipów Jasia:
- Co możesz powiedzieć o "Beniowskim" Juliusza Słowackiego?
- Too long, didn't read.

Dedykuję pewnym użytkownikom.

Post mortem per rectum
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
defcon1 2012-08-20, 22:22 4
Zgłoś
wydrunio 2012-08-20, 22:33 9
defcon1 napisał/a:

Obrazek

nie mów że nie widziałeś tego:

Zgłoś
defcon1 2012-08-20, 22:44 4
wydrunio napisał/a:

Pod każdym tekstem dłuższym niż pięć zdań to jest, wiem... i że niby uczeń tak powiedział do nauczycielki... no tak, teraz wszystko ma sens, a już chciałem hejtować.
Zgłoś
Sarkos 2012-08-21, 1:07 8
Patrząc na poziom części społeczeństwa, to odpowiedziałby "too long, don't readed"
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2012-08-21, 1:18 6
Yes, I doesn't.

Post mortem per rectum
Zgłoś
S................n 2012-08-21, 8:08
wydrunio napisał/a:

GimbDance
Zgłoś
Eldryzif 2012-08-21, 8:28
Nie wiem, moze chodzi o to, ze ta ksiazka jest krotka?
Zgłoś
CrosswinD 2012-08-21, 9:01
Cóż za artyzm, cóż za intelekt!

Nie lubie jeść czyjejś kupy
Zgłoś
S.O.A.D. 2012-08-21, 9:35
@Prometeus Coprophagus

powiedz mi, kurwa, że żartujesz i wiesz jak to powinno być napisane...

Little children, near and far,
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Zgłoś
koozzi 2012-08-21, 11:12 1
Widzę, że niektórzy biorą ten filmik na serio jako oznakę czyjejś ignorancji i głupoty. Bo przecież to nie może kogoś od tak śmieszyć.
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2012-08-21, 12:22
S.O.A.D., zestaw sobie mój post, którego tyczy się Twoja wypowiedź z postem go poprzedzającym, może zauważysz w obu wypowiedziach solidną dawkę ironii.

Poza tym wszystko jest ok, "yes" zestawione z przeczeniem, forma "does" zestawiona z pierwszą osobą liczby pojedynczej - nie wiem co Ci się może nie podobać.

Post mortem per rectum
Zgłoś
HAL-9000 2012-08-21, 12:33 1
Potem takie too long to read ćwoki próbują iść do roboty z papierami gdzie list motywacyjny z trzema zdaniami jest dłuższy co najmniej dwukrotnie niż CVałka na co kadrowa "nothing to read". Nie mówiąc już o tym że miłośnicy nurtu "too long to read" sami siebie zbliżają poziomem językowym do czarnuchów z bronxu.
Zgłoś
K................n 2012-08-21, 13:00
A tam pierdolicie Waszmościowie. Didn't read głównie dotyczy epickich tekstów o dupie maryni zerżniętych żywcem ze stron o dziwnym layoucie przez co tekst jest niewyjustowany, ze spierdoloną do granic ludzkiej pojmowalności interpunkcją, co gorsza bywa, że jest napisany ciurkiem, albo podzielony myślnikami czy coś, temat po paru linijkach okazuje się nieciekawy, oklepany, albo o tematyce, której się tu nie szuka, więc zażenowany użytkownik takim podejściem wstawkowicza tzw. "sępa piwnego" wstawia mu didn't read lol.

Wiem, że swego czasu gimbusiarnia wstawiała to gdzie popadnie, ale jakoś tego zjawiska już nie ma.

A co do tych gołosłownych 78475859893słownych wstawek, to "Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie dają na to słownego dowodu"
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2012-08-21, 13:05
kpaxian napisał/a:

Wiem, że swego czasu gimbusiarnia wstawiała to gdzie popadnie, ale jakoś tego zjawiska już nie ma.

Pozwolę sobie nie zgodzić się z Tobą. Cały czas, także na tym forum, pojawiają się teksty "scroll mi się zapalił od przewijania", "dajcie streszczenie" oraz - z reguły konsekwentnie wykopywany przez Moderację - filmik postowany w drugiej odpowiedzi do tematu.

Post mortem per rectum
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów