Zbliża się rocznica wydarzeń 11 września, z tej okazji wszystkiego najlepszego wszystkim sadolom
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ojej, co roku mam to tak bardzo w dupie, jak 12 i 13 września, ale potem jest 14 września, rocznica zamachu na 4 regiment wojsk Scypiona w Afryce...Zawsze tego dnia kupuję bochenek chleba i dokarmiam karaluchy w osiedlowych śmietnikach.
Loki91 pierdol się, masz piwo.
kurwa sadol sadolem ale to była wielka tragedia i zgineło w niej prawie 3000 Tysiace osób w tym 6todaków.... połamane nogi, urywanie paznokci, kamil steinbach ale to wielka przesada.
@up to Ameryka zabiła swoich obywateli.
Ale kumacie ze z tym "In Soviet Russia..." to takie popularne dowcipy opowiadane czesto i gesto przez amerykansko-ruskiego komika?
Wielka tragedia to sie kurwa dzieje od czasu tego dnia zreszta.
Wielka tragedia to sie kurwa dzieje od czasu tego dnia zreszta.
Czesiek181, nie wiem kto zawinił ale tragedia była wielka i człowiek który żartuje sobie z 11wrzesnia czy z 1944 nie jest dla mnie smieszny, a tego kogo to smieszy też nie nazwe człowiekiem tym bardziej sadolem.
@up ojej, a Twoja opinia ma takie dla mnie znaczenie, że...a nie, w zasadzie mam ją w dupie. Nie będę płakał na cześć ofiar z WTC bo ci ludzie swoim giełdowym hazardem zabili setki tysięcy istnień. I to nie tak, jestem liberałem, jak najbardziej kapitalistą, ale giełda przestała być wolna i zaczęła być instrumentem sterowanym przez państwo. Zresztą amerykańskie [ w sensie geograficznym ] ataki z 11 września to nic innego jak robota CIA. O ile wierzę, że to faktycznie islamscy terroryści sterowali samolotami i rzeczywiście doszło do porwania owych samolotów, o tyle Al-Kaida? Ależ to trzeba być kurwa tępym lemingiem, by nie widzieć w tym ręki CIA. Nagle ni z tego ni z owego jakaś nikomu nie znana organizacja terrorystyczna atakuje Manhatan, po czym od razu się do tego przyznaje. Normalnie to dochodzi się miesiącami kto stał za czym, a tutaj proszę oświadczenie i uwaga, kto jest przywódcą Al-Kaidy? Ossama Bin Laden - terrorysta, celebryta, świetnie znany w Ameryce, - jeden z najbardziej "rozreklamowanych" ludzi terroru. Jakiż dziwny zbieg okoliczności, że przypadkiem zasilany był z pieniędzy CIA, a członkowie Al-Kaidy brali udział w szkoleniach CIA. Zresztą kurwa komu ja to tłumacze, obecnie byle debil zna podstawowe fakty an temat spisku z 11 września. A powiedz mi jeszcze o co chodzi z tym 1944? Czyżby też o biednych amerykańców, którzy cierpieli na wojnie, może ty kurwa weź przejmij się tymi z 39 roku i tymi z 20...czemu się ograniczać, albo w ogóle pochyl się nad złem i nieszczęściem tego świata. A póki co, podziel się "bulem i nedzieją" na kwejku, zapal świeczkę na fejsbuku, ale odpuść sobie sadistic.
MogeCieZjeść napisał/a:
11 września porównujesz z 1944 weź się pierdolnij.Czesiek181, nie wiem kto zawinił ale tragedia była wielka i człowiek który żartuje sobie z 11wrzesnia czy z 1944 nie jest dla mnie smieszny, a tego kogo to smieszy też nie nazwe człowiekiem tym bardziej sadolem.
Szoqn CIA sponsorowało szkolenie Talibów na bliskim wschodzie w czasie zimnej wojny, po to żeby (w skrócie) walczyli przeciwko ZSRR. Potem to się trochę wymknęło spod kontroli...
@Szoqn Al-Kaida jako organizacja terrorystyczna byłą wcześniej dosyć znana - nie na skalę masową, ale znana, lubiana i ścigana. Wątpię, aby CIA inicjowała ten zamach. Być może wiedzieli, że nastąpi i nie zrobili wszystkiego, aby mu zapobiec, ale CIA raczej straciła niż zyskała na tym zamachu.
Zgadzam się z Twoją opinią na temat giełd papierów wartościowych. W dzisiejszych czasach są to instytucje ściśle podległe polityce rządów różnych państw. WTC zostało wybrane przez Arabusów właśnie z tego względu. Budynek gospodarczy o dużym znaczeniu strategicznym (Pentagon jako centrum militarne też dostał, tylko, że był bardziej zabezpieczony).
Nie podoba mi się cały lament jaki wywołuje WTC na świecie. O wiele więcej palestyńskich cywili zginęło zamordowanych przez Izrael, który był wspomagany finansowo przez USA. Nie chodzi mi tu o samych Żydów, tylko o to, że Stany były ewidentnie stroną konfliktu izraelsko-arabskiego, zaś zamach na WTC to zwyczajny odwet.
Zgadzam się z Twoją opinią na temat giełd papierów wartościowych. W dzisiejszych czasach są to instytucje ściśle podległe polityce rządów różnych państw. WTC zostało wybrane przez Arabusów właśnie z tego względu. Budynek gospodarczy o dużym znaczeniu strategicznym (Pentagon jako centrum militarne też dostał, tylko, że był bardziej zabezpieczony).
Nie podoba mi się cały lament jaki wywołuje WTC na świecie. O wiele więcej palestyńskich cywili zginęło zamordowanych przez Izrael, który był wspomagany finansowo przez USA. Nie chodzi mi tu o samych Żydów, tylko o to, że Stany były ewidentnie stroną konfliktu izraelsko-arabskiego, zaś zamach na WTC to zwyczajny odwet.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów