Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
65 % szans że nic mu nie będzie
Jak to kurwa obliczyłeś? Szanse na złamany kręgosłup ma 50%, czyli albo złamał albo nie.
Chciał być jak Superman, a skończył jak Christopher Reeve
Christopher Reeve złamał kręgosłup w odcinku szyjnym i do tego dość wysoko, był całkowicie sparaliżowany i miał problemy nawet z oddychaniem.
A ten skoczek mógł złamać się w połowie pleców, więc będzie miał "tylko" sparaliżowane nogi. W porównaniu do Christophera Reeve będzie super sprawny.
Christopher Reeve złamał kręgosłup w odcinku szyjnym i do tego dość wysoko, był całkowicie sparaliżowany i miał problemy nawet z oddychaniem.
A ten skoczek mógł złamać się w połowie pleców, więc będzie miał "tylko" sparaliżowane nogi. W porównaniu do Christophera Reeve będzie super sprawny.
Cudowny los w porównaniu do Reebe.
I teraz pozostaje tylko przekręcanie oczami i sranie w pampersy ot cena zaimponowania szlaufą
Za to Ty jak chcesz zaimponować szlaufom to wbij sobie do łba, że szlaufą można być. "Om" dla liczby mnogiej, "-ą" do nazwania kogoś np. jesteś dziwką.
Sory, ale drażni mnie społeczna niewiedza na temat własnego języka - banda analfabetów.
„Kim, czym, z kim, z czym- to się nazywa narzędnik-taki przypadek w języku polskim analfabeto.Za to Ty jak chcesz zaimponować szlaufom to wbij sobie do łba, że szlaufą można być. "Om" dla liczby mnogiej, "-ą" do nazwania kogoś np. jesteś dziwką.
Sory, ale drażni mnie społeczna niewiedza na temat własnego języka - banda analfabetów.
Za to Ty jak chcesz zaimponować szlaufom to wbij sobie do łba, że szlaufą można być. "Om" dla liczby mnogiej, "-ą" do nazwania kogoś np. jesteś dz**ką.
I na tym właśnie polega demokracja, żeby jak najwięcej analfabetów, ogłupionych papka z telewizora, poszła na wybory głosować o losach narodu i państwa. Czy to nie jest piękne ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów