Panie WilhelmStrasse, błyskotliwość i nonszalancja z jaką napisał Pan swój komentarz jest własnie tym z czego tak Pan szydzi. Szybka dedukcja wskazuje, że okręt tonie razem z Panem na pokładzie.
Zabłysnąłeś orle polski, gdyby napisał z ę sens zdania byłby inny. Taka forma jest poprawna.
Zabawna sytuacja, bo to można było tak zrozumieć. Tak czy siak, zabawa przednia.
Jesteś płatnym trollem, albo pożytecznym idiotą, bo normalny człowiek by tak zawzięcie nie bronił swojej "racji" w temacie ze spalonym ,chujowym "żartem" na poziomie kuca z gimnazjum.
Co ty pierdolisz? Razem to neokomuniści. Postkomuniści to np. KOD
A co, komuchy Piotrowicz, Jasiński i połowa PiSu zapisała się do KODu?
Kiedyś Zandberg sobie nosił flagę z sierpem i młotem oraz koszulki z Marksem. A nie wolno?
Marks to jeden z najbardziej znanych filozofów i twórca wielu pojęć ekonomicznych używanych również przez ludzi o bardzo odmiennych od niego poglądach. Trafnie opisał zjawiska zachodzące w kapitalizmie i z jego prac korzysta się do dziś.
Kaczyński czy Korwin, gdy byli w waszym gimbusiarskim wieku (tak, wiem że nie było gimnazjów), napierdalali hymny pochwalne na cześć Stalina, Bieruta, bratniego narodu radzieckiego. KOMUCHY JAK NIC. Zapierdalali na pochodach pierwszomajowych. Zapierdalali w czynie społecznym. I fakt, edukacja w PRL była chujowa skoro wykształciła takich niedojebów...
Skoro tacy antykomunistyczni jesteście, to rzućcie książki, komputery, zapomnijcie wszystkiego czego się uczyliście, bo tfu, komunistyczna państwowa bezpłatna edukacja, idźcie do waszych pracodawców, pracodawców waszych rodziców i powiedzcie, że chcecie napierdalać dla nich pańszczyznę za miskę strawy i odzienie. Będą wniebowzięci. O to walczyli Żołnierze Jeb... przepraszam, Wyklęci!
A co, komuchy Piotrowicz, Jasiński i połowa PiSu zapisała się do KODu?
No skoro tu zawitałeś to znaczy się poziom ten sam? I druga sprawa, kim ty jesteś żeby mnie oceniać i obniżać moją godność na podstawie durnych komentarzy? Gdybyś chociaż zaprezentował jakiś poziom, nazwać kogoś idiotą to żadna sztuka. Chciałbym żeby ktoś mi płacił, ale co robię to robię dla samego treningu czy raczej poznania tego jak ludzie reagują na szereg zróżnicowanych komentarzy, w sensie różnego poziomu tekstu, różnych stanowisk w danej sprawie i zwrotów "akcji" których większość nie przewiduje. To jest takie ciekawe zajęcie na boku. Nie wiem co ci to przeszkadza.
Chodzi o to, że komuniści krzyczą na innych, że tamci są postkomunistami, żeby odsunąć od siebie podejrzenia. Głupi naród im wierzy a my mamy teraz naczelnego obrońce Solidarności - Piotrowicza, czy więźnia politycznego Jarosława, już nie będę wspominał o nierosyjskim agentem Antonim. Jakbym nie był Polakiem, to bym się z tego śmiał, a tak to po prostu mi smutno.
dlaczego słowo "komuna" itp działa na was jak płachta na byka? chyba nie powinno być tak że ocenia sie ustrój polityczny sam w sobie (bo nie ma idealnego ustroju, nawet demokracja nie jest idealna dla spoleczeństwa, które do niej nie dojrzało) tylko pojedyncze jednostki które sa decydentami? A skoro mowimy o komunizmie to zapomnijmy ze slowo <jednostka> istnieje.
P.S. Tak poza tym to zdaje sie ze ktos tu pomylil komunizm z socrealizmem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów