Zawsze dla was !W żużlu zajebiści, siata czołówka, ręczna też świetnie, sporty walki, rugby, lekkoatletyka i sporty zimowe też obcykane, ale nieee... naszym sportem narodowym jest prostacka (sory, ale w przypadku naszej reprezentacji taka ona jest) piłka nożna.
Tyle w temacie … ja się bardzo cieszę, że na narodowym zagrają siatkarze.
Nie wiem czy jest się z czego śmiać, przecież w rugby mamy lepszą reprezentację niż w piłkę nożną. Można by rzec, że we wszystko jesteśmy lepsi niż w piłkę nożną.
W żużlu zajebiści, siata czołówka, ręczna też świetnie, sporty walki, rugby, lekkoatletyka i sporty zimowe też obcykane, ale nieee... naszym sportem narodowym jest prostacka (sory, ale w przypadku naszej reprezentacji taka ona jest) piłka nożna.
Sam nienawidzę piłki nożnej, ale jakby nie było, to jednak w piłkę dzieciaki napierdalają na podwórkach.
Nie wiem czy jest się z czego śmiać, przecież w rugby mamy lepszą reprezentację niż w piłkę nożną. Można by rzec, że we wszystko jesteśmy lepsi niż w piłkę nożną.
W żużlu zajebiści, siata czołówka, ręczna też świetnie, sporty walki, rugby, lekkoatletyka i sporty zimowe też obcykane, ale nieee... naszym sportem narodowym jest prostacka (sory, ale w przypadku naszej reprezentacji taka ona jest) piłka nożna.
Popularność tych sportów w skali ogólnoświatowej jest prawie żadna, 3/4 świata nie wie co to jest żużel ani sporty zimowe, a na wspaniałą siatkóweczkę nawet na najważniejszy mecz w chuj wie jakich zawodach przychodzi najwyżej kilka tysięcy osób, podczas gdy na ligę mistrzów czy mecze mundialu w piłce nożnej przychodzi 50-90 tysięcy ludzi, także posmarujcie sobie dupę maścią na ból dupy i pogódźcie się z tym że Piłka Nożna jest najbardziej popularną dyscyplina sportową na tej planecie i tak zostanie
Kurwa, my liczymy się w sportach, które uprawia się w 10 krajach na porządnym poziomie, więc przestań pierdolić bzdety.
Piłka nożna popularna jest szczególnie w Europie, części Am.Południowej i Afryce, gdzie poza bieganiem nie mają co trenować. Igrzyska Olimpijskie to najważniejsze zawody na świecie, a tam piłka nożna schodzi na dziesiąty plan. A oglądalność ogólnie ma największą SuperBowl, a nie mundial, więc trochę za bardzo nasłodziłeś futbolowi.
Ehh uwielbiam takie wywody. Sporty zimowe mamy obcykane... w skokach w ok, coś się zaczyna dziać ale wcześniej był tylko małysz i koniec, jest kowalczyk w biegach, kowalczyk skończy karierę i tyle z naszych biegaczek. To są jednostki, to wszystko przeminie, tak jak przeminął już nasz okres w piłkę nożną, bo wtedy mieliśmy świetną drużynę. Śmieszą mnie ludzie co zmieniali by sport narodowy na ten w którym na aktualnie dobrze idze.
A oglądalność ogólnie ma największą SuperBowl, a nie mundial, więc trochę za bardzo nasłodziłeś futbolowi.
On nie powiedział że mundial ma największą oglądalność tylko, że na mecz mundialowy jest 60+ tysięcy ludzi a na siatkę max 5-8. Czytaj ze zrozumieniem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów