📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Poniedziałek: Dziewczyna rzuciła mnie dla rowerzysty
Wtorek: Dostałem order za odwagę u mechanika
Środa: Moja mamusia powiedziała mi, żebym przyjechał tramwajem, bo jakieś wesele i nie ma gdzie zaparkować
Czwartek: Jako jedyny z pracy dostałem służbowe auto
Wtorek: Dostałem order za odwagę u mechanika
Środa: Moja mamusia powiedziała mi, żebym przyjechał tramwajem, bo jakieś wesele i nie ma gdzie zaparkować
Czwartek: Jako jedyny z pracy dostałem służbowe auto
to samo powinni zrobic reno thalia czy jakos tak
multipla z lat dziewięćdziesiątych jest tak brzydka, że aż mi się podoba.
Ten samochód wygląda jakby był na coś chory
Jeden z najsłabszych od Andrzeja. Nie dlatego, że multipla jest spoko, bo Multipla to gówno. Ale to tak stara i wyświechtana prawda, że kogo t kurwa obchodzi, albo żart zrobiony na tej bazie. W zasadzie to wolałbym popierdalać multiplą niż na nogach tak jak teraz, zawsze mógłbym cisnąć bekę z własnego wozu.
Co za pierdzielenie. Nadal lepiej stać na przystanku i wkoło żyć na rozkładzie jazdy całe lato i zimę, niż jeździć multiplą, matizem, tico, cc czy innym golfem?
mateelv napisał/a:
Co za pierdzielenie. Nadal lepiej stać na przystanku i wkoło żyć na rozkładzie jazdy całe lato i zimę, niż jeździć multiplą, matizem, tico, cc czy innym golfem?
Tak. Poza tym w tej kasie jest wiele lepszych samochodów niż te co wymieniłeś.
civic bez progów? czy corsa z mocą ratlerka?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów