Ktoś tu się chyba nie rozglądał a kierownik też powinien do okulisty się udać.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kierownik miał tyle czasu, że zdążyłby obiad wpierdolić i potem wyhamować
Pies jest w szoku
Pada deszcz, światło się od drogi odbija, pieszy ubrany na ciemno to wszystko może się zlewać co nie tlumaczy kierownika bo szczególną ostrożność zachować należy.
To świecące w łapie to przypadkiem nie smartfon? Typowe cymbalisko, co nawet na przejściu musi się gapić w ekran i świata poza telefonem nie widzi...
Baronessa napisał/a:
To świecące w łapie to przypadkiem nie smartfon? Typowe cymbalisko, co nawet na przejściu musi się gapić w ekran i świata poza telefonem nie widzi...
Tak, to pierdolone smartzombie
No i chuj tępy nauczył sie czegoś o zasadzie ograniczonego zaufania.
Pies najmądrzejszy, bo prawdopodobnie jako jedyny nie patrzył w telefon
Psiara jebana bezmózga jak wszyscy psiarze. "Piesio idzie więc idę za nim, pies to moje bóstwo, on wie lepiej ode mnie czy jest bezpiecznie przechodzić przez ulicę nie patrząc." <-- to miała we łbie. Dobrze jej tak.
"Przy nagrywaniu tego filmu nie ucierpiało żadne zwierzę"
bleblebator1 napisał/a:
Kierownik miał tyle czasu, że zdążyłby obiad wpierdolić i potem wyhamować
od kiedy jest w kadrze hamuje, śliska nawierzchnia... piesza sama sobie winna, nie bez powodu istnieją przepisy o patrzeniu w lewo i prawo oraz zakazie korzystania z telefonu podczas przechodzenia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów