Zamiast tego dostał wpierdol. Petersburg
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zamiast tego dostał wpierdol. Petersburg
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Prawidłowo, podobnie powinniśmy rozprawić sie z lewakami u nas 😀
Coś i tak delikatnie potraktowali tą kacapską kurwę. Wysłać tylko do czarnuchów żeby codziennie w dupę go ruchali aż arbuzami będzie srać. Hawk Tuah
Piętnastolatka? Przecież to już stara prukwa. Całe Hollywód, z naszym Romkiem Polańskim gustują góra w trzynastolatkach. Zapytajcie Billa Cosbiego.
W sensie że zazdrośni byli czy o chuj chodzi? Chociaż też nie wiem bo takie to ja już na emeryturę odstawiam bo zużyte
Nie chce być adwokatem diabła ale przecież 15 latki się umawiają na randki i nie zawsze jest to chłopak w jej wieku czasem straszy o rok, dwa czy trzy i co każdemu trzeba wpierdolić?
chyba pecha!
cesarz1982 napisał/a:
Prawidłowo, podobnie powinniśmy rozprawić sie z lewakami u nas 😀
Całe Jagodno do Ruskich ...
u nas piętnaście lat to już wiek rębny, w kacapii zaś jest to szesnaście lat. Dyskusyjna sprawa. Chcieli komuś wpierdolić to i powód się znalazł.
Masz 25 i umówisz się z 15 - wpierdol. Masz 30 i spotykasz się z 20 - piona ziomeczku
W tym wypadku wyjaśnienie sytuacji to już raczej kwestia ojca, żeby pogonić typa, a nie łowców pedofilii.
Kiedyś w klubie jak miałem ze 25 lat to poznałem laskę, całkiem fajna, widać że młodsza, ale to tam pewnie ze 20 lat ma... klub wpuszcza niby od 21. Okazało się, że ma 16, to zaproponowałem korepetycje z matymy, bo miała zagrożenie
W tym wypadku wyjaśnienie sytuacji to już raczej kwestia ojca, żeby pogonić typa, a nie łowców pedofilii.
Kiedyś w klubie jak miałem ze 25 lat to poznałem laskę, całkiem fajna, widać że młodsza, ale to tam pewnie ze 20 lat ma... klub wpuszcza niby od 21. Okazało się, że ma 16, to zaproponowałem korepetycje z matymy, bo miała zagrożenie
DEADmanPL napisał/a:
Okazało się, że ma 16, to zaproponowałem korepetycje z matymy, bo miała zagrożenie
No na pewno dobrze obciągała ?
Piętnastolatki niektóre wyglądają jak 20stki...
Zresztą 15 lat to już nie jest dziecko
Zresztą 15 lat to już nie jest dziecko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów