18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:03
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
cesarz1982 2024-11-05, 9:42 10
Prawidłowo, podobnie powinniśmy rozprawić sie z lewakami u nas 😀
Zgłoś
amba88 2024-11-05, 9:55 1
Coś i tak delikatnie potraktowali tą kacapską kurwę. Wysłać tylko do czarnuchów żeby codziennie w dupę go ruchali aż arbuzami będzie srać. Hawk Tuah
Zgłoś
Nazhir 2024-11-05, 10:10 63
Piętnastolatka? Przecież to już stara prukwa. Całe Hollywód, z naszym Romkiem Polańskim gustują góra w trzynastolatkach. Zapytajcie Billa Cosbiego.
Zgłoś
VladolfPutler 2024-11-05, 10:21 5
W sensie że zazdrośni byli czy o chuj chodzi? Chociaż też nie wiem bo takie to ja już na emeryturę odstawiam bo zużyte
Zgłoś
pazuzu 2024-11-05, 10:23 36
Nie chce być adwokatem diabła ale przecież 15 latki się umawiają na randki i nie zawsze jest to chłopak w jej wieku czasem straszy o rok, dwa czy trzy i co każdemu trzeba wpierdolić?
Zgłoś
Hetman_Wielki 2024-11-05, 10:32
chyba pecha!
Zgłoś
mianas 2024-11-05, 10:36 1
cesarz1982 napisał/a:

Prawidłowo, podobnie powinniśmy rozprawić sie z lewakami u nas 😀

Całe Jagodno do Ruskich ...
Zgłoś
JohnDoe 2024-11-05, 11:42 8
Co jest złego w umawianiu się z piętnastką?
Zgłoś
romek134 2024-11-05, 11:43 14
u nas piętnaście lat to już wiek rębny, w kacapii zaś jest to szesnaście lat. Dyskusyjna sprawa. Chcieli komuś wpierdolić to i powód się znalazł.
Zgłoś
DEADmanPL 2024-11-05, 11:51 10
Masz 25 i umówisz się z 15 - wpierdol. Masz 30 i spotykasz się z 20 - piona ziomeczku

W tym wypadku wyjaśnienie sytuacji to już raczej kwestia ojca, żeby pogonić typa, a nie łowców pedofilii.

Kiedyś w klubie jak miałem ze 25 lat to poznałem laskę, całkiem fajna, widać że młodsza, ale to tam pewnie ze 20 lat ma... klub wpuszcza niby od 21. Okazało się, że ma 16, to zaproponowałem korepetycje z matymy, bo miała zagrożenie
Zgłoś
edek_kotek 2024-11-05, 12:31 5
DEADmanPL napisał/a:

Okazało się, że ma 16, to zaproponowałem korepetycje z matymy, bo miała zagrożenie

No na pewno dobrze obciągała ?
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2024-11-05, 13:04 6
Piętnastolatki niektóre wyglądają jak 20stki...
Zresztą 15 lat to już nie jest dziecko
Zgłoś
Siriuz 2024-11-05, 13:19
Może chcieli się po prostu wymienić kartami od Pokemona?
Zgłoś
paragon0 2024-11-05, 14:41 4
w Polsce 15 już legalna
chociaż bezpieczny wiek to od 18, ma swój dowód i odpowiada za siebie jak dorosła osoba
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem