18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Z pokazu mody trafiaja na ruszt
e................n • 2013-07-05, 9:50

Coroczny konkurs na najsłodszą świnkę morską to już tradycja w ekwadorskim kantonie Mocha. Zwierzątka prezentują się najpierw w przeróżnych strojach i kostiumach, a na koniec imprezy trafiają na ruszt. Mięsko świnki morskiej, zwane 'cuy', o delikatnym i słodkim smaku, to przysmak tego regionu. W samym kantonie Mocha corocznie w hodowli świnek populację zwiększa się o 9 tys. zwierząt.

Zapożyczone z tvn24

Osobiście uważam to za paranoje. Nie tyle zabijanie świnek i ich jedzenie. Bo nie mam nic przeciwko pod warunkiem że nie są skazywane na cierpienie a śmierć zadawana jest szybko.

Ale żeby kurwa wpierw się nimi zachwycać, przebierać w ciuszki, robić sweet focie a potem usmażyć i wpierdolić. Dla mnie niepojęte.
Zgłoś
Atreyu 2013-07-05, 21:01 1
To jest prawdziwy sadystyczny materiał, a nie jakieś fapowanie do wyznawców Allaha.

...
Zgłoś
albert124 2013-07-05, 21:06
Jak mozna jesc mieso gryzonia
Zgłoś
Zaebauem 2013-07-05, 21:07
"tvn24" Kurwa, przeginacie ...
Zgłoś
Loaloa 2013-07-05, 21:13
To może rusz dupę ze swojego Pierdziszewa i rozejrzyj się trochę po świecie. Zauważysz o wiele więcej zwyczajów, których twój przyciasny umysł nie będzie w stanie ogarnąć. Tak dla porządku - świnki morskie i szynszyle jadało się w tamtych rejonach "od zawsze". Europejczycy podbili Amerykę Łacińską, przywieźli tu te zwierzęta i wpadli na pomysł, że to doskonałe maskotki. Potem urodził się enjoypoznan i zaczął się dziwić, że świat wygląda tak, a nie inaczej.
Zgłoś
Gumio 2013-07-05, 21:20
I nagle zrobiłem się głodny

See you on the other side when I close my eyes and I reach the light

"Kto ma racje dzień wcześniej od innych ten przez dobę uchodzi za idiotę"

fast food is like prostitute, its? good but doesnt care about your healt or feelings
Zgłoś
paolo232 2013-07-05, 22:10
Za tą świnkę - pierwsza z prawej w 00:26 masz browarka
Zgłoś
PanPrawicowy 2013-07-05, 22:47
To tak jakbyś wpierdalał kota z którym się wychowywałeś Mój miał na imię piszczek ale że był rudy to nie mogłem go przełknąć :/

Zgłoś
mayday1707 2013-07-05, 23:40
Ten temat to kwintesencja Sadistica
Zgłoś
teken 2013-07-06, 0:19
Ciekawe jak smakuje, spróbowałbym

Zgłoś
Metalowyyy 2013-07-06, 1:05
Zachwycają się ich smakiem
Zgłoś
e................n 2013-07-06, 8:38
Loaloa napisał/a:

enjoypoznan i zaczął się dziwić, że świat wygląda tak, a nie inaczej.

Daruj sobie takie teksty. Gdybyś czytał ze zrozumieniem o ile potrafisz to byś zauważył że nie dziwi mnie to że jedzą gryzonie tylko dziwi mnie ten rytuał z przebieraniem, fotkami itp.

Znawco wszechświata.
Zgłoś
Enkipata 2013-07-06, 9:30
To jeszcze nic. Jest sobie w Japonii restauracja, która znajduje się w Tokio a dokładniej dzielnicy Roppongi. Tam przed zjedzeniem sobie wybranego zwierzaka z menu należy uprawiać z nim seks.
Zgłoś
e................n 2013-07-06, 9:53
Enkipata napisał/a:

To jeszcze nic. Jest sobie w Japonii restauracja, która znajduje się w Tokio a dokładniej dzielnicy Roppongi. Tam przed zjedzeniem sobie wybranego zwierzaka z menu należy uprawiać z nim seks.

E panie to nie w Japonii. To u ciapatych jest.
Zgłoś
Enkipata 2013-07-24, 13:57
@up
Wiem, wiem. Taką małą dygresję chciałem wdrążyć w sadolowy świat.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów