Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Hipokryci.
Mam nadzieję, banda pierdolonych imbecyli ta nasza milicja.
Tylko nie zapomnij numeru jak ci ktoś na ulicy wpierdoli albo zakosi portfel hipokryto
Jeszcze dyskutować można gdyby był zakuty, ale nie był. Policja nie jest od tego żeby nosić pijaków.
W dzisiejszych czasach do polskie policji przyjmują takich idiotów, że trzeba było zaktualizować żart z komuny.
Zawsze tak było.
W art. 9 ust. 1 u.o.m. przyjęto, że w razie wyrządzenia szkody osobie trzeciej przez funkcjonariusza przy wykonywaniu obowiązków służbowych, wyłącznie obowiązany do naprawienia szkody, na zasadach określonych przepisami kodeksu cywilnego, jest Skarb Państwa
W dzisiejszych czasach do polskie policji przyjmują takich idiotów, że trzeba było zaktualizować żart z komuny.
Dlaczego policjanci chodzą trójkami?
Bo pierwszy potrafi czytać, drugi pisać a trzeci pilnuje intelektualistów.
A co może mu lektykę z baldachimem jeszcze mieli zamówić ??
Sam się wywalił , żeby jeszcze go ktoś popchną :/
Dlaczego policjanci chodzą trójkami?
Bo pierwszy potrafi czytać, drugi pisać a trzeci pilnuje intelektualistów.
Pasuje do ciebie
Pijany zajebał czachą w krawężnik.
Sam się wywalił , żeby jeszcze go ktoś popchną :/
sila go wzieli,napewno sam by w takim stanie nie wstal i nie chodzil,ewidentna wina policji
Podobno chłop zajebał cały gral pełen wafelków z pobliskiego kościółka. Innej opcji nie było - musiało się tak skończyć.
Błysłeś jak ślepy w tunelu...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów