18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:06
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wiewór 2019-11-04, 20:22
Goldmann napisał/a:

Pasuje do ciebie

Nie wiedziałem, że krytykowanie policji to jp chwdp itp
Zgłoś
longfly 2019-11-04, 21:14 2
nalany zul wywrocil sie o wlasne nogi ale juz zjazd prawilnych przyglupow co tak bardzo sa jp na pol procent... co za plankton umyslowy
Zgłoś
Cryo 2019-11-04, 21:22
U nas milicjant nie ma myśleć tylko wystawiać mandaty za byle gówno. Nie znam mądrego policjanta - same głąby. Specjalnie takich szukają.
Zgłoś
TorkilKoval 2019-11-04, 21:50
Wiewór napisał/a:

W dzisiejszych czasach do polskie policji przyjmują takich idiotów, że trzeba było zaktualizować żart z komuny.
Dlaczego policjanci chodzą trójkami?
Bo pierwszy potrafi czytać, drugi pisać a trzeci pilnuje intelektualistów.

W dzisiejszej policji brakuje ludzi, w samej Warszawie w prewencji ponad 1500 osób. Przyjmują każdego kto chce pracować.
Zgłoś
Siberian_Meat_Grinder 2019-11-04, 22:25 1
muflonpl napisał/a:

Funkcjonariusze podkreślają, że to na nich spoczywa odpowiedzialność za osobę zatrzymaną.

Zatrzymanie jest czynnością procesową i w tym wypadku nie był podstaw do zatrzymania, więc i zatrzymania nie było. Tu możemy mówić jedynie o tzw. "doprowadzeniu" - w tym przypadku do Izby Wytrzeźwień, choć i też może być różnie, bo nie zastosowano przy tym żadnych ŚPB (kajdanki, dźwignie transportowe itp). Osobiście tłumaczyłbym się, że przyprowadziłem żula pod busa, żeby ustalić jego tożsamość.
Zgłoś
p................k 2019-11-04, 22:45 5
hanney napisał/a:

Ojej, szkoda pijaczyny, nie? Taki dobry chłopak był, pracowity, pewnie nie brał żadnego zasiłku, pewnie nie lądował na SORze wydłużając kolejkę madkom z bombelkami, pewnie płacił podatki, miał dobrze wychowane dzieci, pewnie żył praworządnie, zapewne był przedsiębiorcą, który lokalnej społeczności zapewniał pracę i rozwój kulturowy oraz osobisty.
Hipokryci.

Tutaj nie chodzi panie księgowy o to, że pijak czy nie pijak tylko o to, że w wyniku błędy funkcjonariuszy zginął człowiek. Każdy może się w życiu pogubić, wpaść w nałóg i któregoś dnia starać się zmienić swoje życie i wyjść na prostą. Życie to nie pierdolona faktura kalkulatorze podatków i wartości dodanej od każdego wdechu i wydechu.
Zgłoś
hanney 2019-11-04, 23:30 2
kienzler napisał/a:

Tutaj nie chodzi panie księgowy o to, że pijak czy nie pijak tylko o to, że w wyniku błędy funkcjonariuszy zginął człowiek. Każdy może się w życiu pogubić, wpaść w nałóg i któregoś dnia starać się zmienić swoje życie i wyjść na prostą. Życie to nie pierdolona faktura kalkulatorze podatków i wartości dodanej od każdego wdechu i wydechu.

Jako, że jestem żydem, to przytoczę pewne stare żydowskie przysłowie "chcieć to można pierdzieć pod pierzyną, a robić to co innego".

Zegar tyka, tik i tak. Miał czas to zrobić do dnia poprzedniego. Nie zrobił tego? Każdy jest kowalem swojego losu, on wybrał życie męta, więc i umarł jak męt, dlaczego? Bo stężenie etanolu w jego krwi zaburzyło jego receptory równowagi w tzw. błędniku i robaku - takie coś nie dzieje się przy 1 czy dwóch promilach, szczególnie, że raczej nie był to jego pierwszy raz, a więc i układ MEOS był odpowiednio rozbudowany, także stawiałbym nawet na 3-4 promile.

Co roku umierają tysiące dzieci z powodu nowotworów, na które nigdy same nie zapracowały, ich szkoda. Tego starego, śmierdzącego pijaka, który miał całe życie ażeby cokolwiek z siebie zrobić pożytecznego dla świata, swojego otoczenia i rodziny nie.
Zgłoś
skrrt 2019-11-05, 0:50
A może typ by żył , dyby po tym jebnięciu , od razu go tak energicznie nie sadzali do pionu ( bo przypał ze lezy )
Przy urazach głowy zabezpiecza sie odcinek szyjny , nie odchyla głowy zbyt mocno i gwałtwonie przy udrażnianiu dróg oddechowych

Obejrzałem 2x i nie jestem pewny czy widzieli końcową faze upadku ,ale widzieli na tyle żeby wiedziec ,iż musiał pierdolnąć dyńką .. a do tego światło mu zgasło tak o .. w sekunde .Ten menelix na ich miejscu pewnie poderzewałby że tak poszkodowanego nie sadzamy w pierwszej kolejnosci na sztorc.
Nie wiem kogo tam wina , ale gdyby zajmowala sie tym miejska a oni z braku zajęcia nie haltowaliby tego pijaczka , nie byloby tematu. Ale z innego pkt widzenia panowie ogarneli łacha który napierdalał starą , szczał pod drzewem , albo zaczepiał i chlał w parku .... już nie będzie
Zgłoś
Bosheszczye 2019-11-05, 7:05 1
Rannhide napisał/a:

Podejmując interwencję i prowadząc go byli moim zdaniem za niego odpowiedzialni.

Każdego pociągnąć do wszystkiego to nie wyjdziemy z tej komuny...
Zgłoś
martinkane 2019-11-05, 9:28 1
Psy zabiły Pana żula i tyle w temacie.
Zgłoś
Wiewór 2019-11-05, 10:32
Nie wiem kurwa może ja jestem jakiś dziwny, może procedury tego nie nakazują ale z czystej ludzkiej empatii i nawet troski o swój interes (żeby nie było, że moja wina), na miejscu tego psa, jakbym prowadził do suki gościa najebanego jak stonka po opryskach to bym go trzymał z fraki, żeby nie wyjebał.

Na bycie kretynem chyba nie ma paragrafu.
Zgłoś
ziajos 2019-11-05, 11:33 2
Ogólnie to pierdolicie jak potłuczeni.

Jak wrzucane są zdjęcia z rozwalenia dindunafina z nożem w USA: "bardzo kurwa dobrze! tak powinna działać policja!"
Jakiś menel w Polszy się wyjebał i zdechł: "Kogo kurwa przyjmują do policji?! Powinni byli go asekurować!".

Jesteście zwyczajnie zjebani.
Może jeszcze mieli go na rękach wnieść do tej suki?!
Zgłoś
Byku35 2019-11-05, 14:45
Angel napisał/a:

Źródło facebook - profil osoby prywatnej więc podać nie mogę.

nie pierdol bo z wykopu podjebałeś

a ten Knurów to jest w Świnoujściu?
Zgłoś
~Angel 2019-11-05, 14:58
Byku35 napisał/a:

nie pierdol bo z wykopu podjebałeś

a ten Knurów to jest w Świnoujściu?

Po pierwsze nie wchodzę na wykop ani żadne inne polskie strony tego typu.

Po drugie sprawdziłem i specjalnie dla ciebie wszedłem i sprawdziłem datę dodania tam tematu

A tutaj wrzuciłem ponad 24 godziny temu.

Po trzecie:

Więc swoje teorie możesz schować sobie w swój odbycik.

Zgłoś
Byku35 2019-11-05, 17:30
Angel napisał/a:

Po pierwsze nie wchodzę na wykop ani żadne inne polskie strony tego typu.
Po drugie sprawdziłem i specjalnie dla ciebie wszedłem i sprawdziłem datę dodania tam tematu
A tutaj wrzuciłem ponad 24 godziny temu.
Po trzecie:
Więc swoje teorie możesz schować sobie w swój odbycik.

wiedziałem że sprawdzisz datę mam Cię oszustku ty
siedzący na wykopie cały dzień
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem