desantujac się z pociągu skaczemy z przewrotem na plecy w kierunku przeciwnym do ruchu pojazdu... kto był ten wie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
desantujac się z pociągu skaczemy z przewrotem na plecy w kierunku przeciwnym do ruchu pojazdu... kto był ten wie...
No kurwa debil
dennissliwa napisał/a:
No kurwa debil
Ale tam, od razu debil. Dobrze chciał skoczyć, bo skoczył plecami do kierunku jazdy. Myślał, że jak zapierdoli plecami, to mu się nic nie stanie. No i zapierdolił.
Strielok1 napisał/a:
A mi się zawsze wydawało że zgodnie z kierunkiem jazdy...
Prawidłowo, zgodnie z kierunkiem jazdy, tylko skaczemy przed pociąg.
To jak z podskakiwaniem w spadającej windzie...
Tak podskok może w teorii osłabić uderzenie w podłogę.
z 120 km/h do 115 km/h ....
Tak podskok może w teorii osłabić uderzenie w podłogę.
z 120 km/h do 115 km/h ....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów