Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ponieważ mam tylko czwarty Dan w obrazaniu taki farfocli jak ty synu kipa , peta i pojary oraz matki z zaszczanego materaca portowego gdzie byleś poczęty w smrodzie trzynasto wiecznego kutra rybackiego a w przed dzień porodu ściągali twojej starej kalosze pełne szczyn to powiem ci tak:
nie obrażaj ludzi w sieci bez powodu.
cos ci popierdoliło pod kopuła poziomko
[ Dodano 2024-11-19, 20:04 ]
Przepraszam NIE SYNU A KLACZO pisząca z 12 latkami. A twoje zamilowanie do zdjęć Fraktalnych pomijam. I nie obrażaj mnie więcej bo ci się ten czarny labrador jeszcze zesra
Pasztecie.
co to ma być za film ? ewidentnie pizdeczko cos ci pojebało .... chyba za dużo przy kompie btw strasznie słabe te twoje wypociny, a liczne literówki świadczą o tym że ci się ciśnienie podniosło od byle komentarze poziomko z piździchowa
Hahahah pięknie zgaszona 🤣
Myślała że jest anonimowa w sieci za 4 ffirewall i Thorem, tylko że PVN nadaje odbicie zapytań do macierzy " w tym przypadku do jej telefonu i stron lansu gdzie się wkleja. Pech co.? Nie powiem fontannę w ogrodzie ma fajną. I mam nadzieję że natym zaprzestanę bo nagusów nie będę wrzucać bo nie ma sensu.
Zapędziła się 36 latka w swoich zgryźliwych i chamskich wpisach. Mam nadzieje że to zaciągnęło u niej ręczny powściągliwości bo inaczej zobaczy ze sobą film na stronach +18 i przypadkiem w jej rejonie ktoś powykleja z ryzę papieru na drzewach i słupach.
Ehhh, ide sobie sandwicze popiec.
Jedyne co ma fajne to ogród i w niej fontannę ...
@: wytrzeźwiej alkonie, bo ciężko czytać te pijackie wywody
To mniej wal w żyłę to z czytaniem będzie lepiej XD
Typowa mentalnność psiarzy. Zwracasz uwagę że kundlowi się jadaczka nie zamyka to mało że mają wyjebane na to po całości ale jak widać i słychać potrafią głupimi tekstami tak wqurwić że puszczają wszystkie lejce. Kurwa podajcie dzielnicę gdzie to było a wyślę facetowi przelew na 3 litrową dobrą flaszkę i na godny obiad w restauracji tak by mu przy posiłku skrzypek pięknie zagrał nutę do przystawek.
Bo jak jesteś mądry, to z mundurowymi trzymasz, w sensie tam, w Meksyku czy innym wypizdowie.
Czy u nas jest tak samo? -generalnie tak. Można pokazywać jakim gitem i prawilniakiem jesteś, ale gdy wylądujesz w pierdlu, to jedyne o czym marzysz to żeby wyjść i złego słowa na klawisza nie powiesz.
Bo jak jesteś mądry, to z mundurowymi trzymasz, w sensie tam, w Meksyku czy innym wypizdowie.
Czy u nas jest tak samo? -generalnie tak. Można pokazywać jakim gitem i prawilniakiem jesteś, ale gdy wylądujesz w pierdlu, to jedyne o czym marzysz to żeby wyjść i złego słowa na klawisza nie powiesz.
Nie, nie, nie. O nie.
Tutaj jest mowa o tym że czyjaś wolność życia nie może utrudniać ani na siłę wpływać na cudze Bo kurwa ona tak chce i ma w pogardzie resztę swoim zachowaniem i roszczeniowościa. I powiem ci że jestem mega ale to mega szczęśliwy że do nie wyjebał z gnata. Bo kurwa ile można prosić i tłumaczyć.
Nie, nie, nie. O nie.
Tutaj jest mowa o tym że czyjaś wolność życia nie może utrudniać ani na siłę wpływać na cudze Bo kurwa ona tak chce i ma w pogardzie resztę swoim zachowaniem i roszczeniowościa. I powiem ci że jestem mega ale to mega szczęśliwy że do nie wyjebał z gnata. Bo kurwa ile można prosić i tłumaczyć.
"Jeśli wejdziesz między wrony, musisz krakać jak one."
Niestety, takie jest życie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów