Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zabiorą broń i jeszcze ktoś mu najebie na koniec że będzie srał przez rurkę
Jak to jest cywilizowany kraj (w co wątpię) to wypierdolą go z roboty.
Zabiorą broń i jeszcze ktoś mu najebie na koniec że będzie srał przez rurkę
To nie jest cywilizowany kraj. Może nie doczekać wyjebania z roboty.
Typowa mentalnność psiarzy. Zwracasz uwagę że kundlowi się jadaczka nie zamyka to mało że mają wyjebane na to po całości ale jak widać i słychać potrafią głupimi tekstami tak wqurwić że puszczają wszystkie lejce. Kurwa podajcie dzielnicę gdzie to było a wyślę facetowi przelew na 3 litrową dobrą flaszkę i na godny obiad w restauracji tak by mu przy posiłku skrzypek pięknie zagrał nutę do przystawek.
wyślesz wyślesz, taaaa ... chyba zdjęcie odbytu własnej mamusi, weź przestań pierdolić takie głupoty w Internecie ( a skrzypek do cię w dupę jebał lamusie)
wyślesz wyślesz, taaaa ... chyba zdjęcie odbytu własnej mamusi, weź przestań pierdolić takie głupoty w Internecie ( a skrzypek do cię w dupę jebał lamusie)
ponieważ mam tylko czwarty Dan w obrazaniu taki farfocli jak ty synu kipa , peta i pojary oraz matki z zaszczanego materaca portowego gdzie byleś poczęty w smrodzie trzynasto wiecznego kutra rybackiego a w przed dzień porodu ściągali twojej starej kalosze pełne szczyn to powiem ci tak:
nie obrażaj ludzi w sieci bez powodu.
Hexe78
Przepraszam NIE SYNU A KLACZO pisząca z 12 latkami. A twoje zamilowanie do zdjęć Fraktalnych pomijam. I nie obrażaj mnie więcej bo ci się ten czarny labrador jeszcze zesra
Pasztecie.
Nie ma to jak proby zasniecia bo trzeba wstac o 6tej, a tymczasem patola pietro wyzej wlasnie rozpoczyna swoje bezrobotne aktywnosci a pietro nizej brokulowa pedalska zetka gra w World of Tanks i drze pizde za kazdym razem jak dostaje w pizde.
Pojdziesz opierdolic, to cie adrenalina trzyma przez godzine a chuje i tak po pol godziny zapominaja i robia swoje.
W pięściach brak mu pary i techniki tak bardzo, że najpierw musi strzelić do kogoś, żeby mieć szanse. Żałosne...
Założę się, że to nie był pierwszy raz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów