Mam buty Versace XDDD
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Mam buty Versace XDDD
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Siriuz napisał/a:
TVNy, Kuby Wojewodzkie, tacy tam "idole", haj$, lan$ i baun$... Wychowany przez telewizor
Raczej jakiś syn nominenta obozu władzy. Tatuś w jakieś spółce, mamusia w jakiejś spółce...
petru23 napisał/a:
Raczej jakiś syn nominenta obozu władzy. Tatuś w jakieś spółce, mamusia w jakiejś spółce...
Rurki i versace, do tego patrząc w jakim wieku są wybory PiSu, z 99% dokładnością mogę stwierdzić, że to KO, 2050, albo lewica. Tatuś w spółce mamusia w spółce, jak by tak zliczyć w ilu miastach, rządzi opozycja i ile tam stołków to fiu fIu.
Siriuz napisał/a:
TVNy, Kuby Wojewodzkie, tacy tam "idole", haj$, lan$ i baun$... Wychowany przez telewizor
TVPIS i ruchanie w dupe przez karakana, banda zjebow tfu na was
ja jestem prawnikiem i nie znam ciebie gościu. to co ściemniasz ze wszystkich znasz. A takie buty to ja do kopania ogródka używam.
Od teraz będzie to nasza smutna rzeczywistość...
Jak nie masz kasy, jesteś nikim nawet dla takiego karalucha.
Jak nie masz kasy, jesteś nikim nawet dla takiego karalucha.
Mam nadzieję że to nigdy nie zniknie z internetu. Niech każdy robi kopię ku pamięci tej kurwy.
Początek końca xD zobaczycie jakie będą wspaniałe polaki za 10 lat Ci co mają teraz 15 xD
Ty jestes bjedak bo ja mam pjenjądzę z jutuba XDXDXDXD
Ty jestes bjedak bo ja mam pjenjądzę z jutuba XDXDXDXD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów