Mam buty Versace XDDD
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Mam buty Versace XDDD
ma glos jak testo ;D
Zesrał się w spodnie.
Dlatego są niżej.
Dlatego są niżej.
Niech tylko taty i mamy zabraknie (czytaj sponsorów). Skończy się rumakowanie.
Coś mam wrażenie, że łysy i na bosaka by mu wpierdolił, tylko jest strasznie cierpliwy
On musi być chory psychicznie. Nie widzę innej opcji
Sajlenthill napisał/a:
Aż dziwne, że mu nikt nie przypierdolil
po tym jak to tu wylądowało, ktoś się znajdzie ;]
Baronessa napisał/a:
Dno mentalne i intelektualne.
Zawsze wydawało mi się, że rosły chłop 25-30+ lat ma raczej inne priorytety w życiu, jak markowe ciuchy... Lepszy samochód, dobry zawód własna działalność gospodarcza, odkładanie pieniędzy na własne mieszkanie, czy dom. Być może poznanie jakiejś baby i stworzenie niematerialnego dobra, jakim jest rodzina...
Nic z tych rzeczy... Ja kurwa jestem panem, bo mam buty wersacze, a ty kurwa biedhakiem! Jak w podstawówce...
Bo tak jest. Ten typ to ewidentnie jakiś banan który nigdy sam do niczego nie musiał dochodzić.
Halman napisał/a:
się nie ma co śmiać versace jeans couture to raczej drogie buty
Tak, szczególnie te kupione w szmaciaku.
Halman napisał/a:
się nie ma co śmiać versace jeans couture to raczej drogie buty
Tylko zakompleksione biedaki się dowartościowują drogimi ciuchami. Chociaż stawiam że to Versacze made in Turcja, ostatnio każdy patus chodzi w Armani itp.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów