14-latek zadźgał ciotkę i ranił młodszego brata.
Kobieta wychodzi z kluczami w ręce, wycofuje się przy czym gówniak okłada ją nożem. Klucze jej upadają, ona jak idiotka zatrzymuje się i po nie schyla - zostaje dźgnięta w gardło i najprawdopodobniej tu umiera. Na chodniku jest spora kałuża krwi w miejscu upadku. Scena później - idzie POWOLI z dzieciakiem znowu okładana nożem i dociera do bramy. Co to w ogóle jest, jakiś konkurs na film z kategorii "snuff"? Jeśli nie to chyba wszyscy są na tym filmie głęboko upośledzeni.
Scena pozniej to idzie ta co umarla? Wez ty sie pierdolnij w ten pusty leb
Tak, scena później idzie ta sama która dostała wcześniej nożem w gardło. Lepiej sam obejrzyj nagranie zanim skomentujesz. Plama krwi na parkingu została, za to ta która idzie z dzieciakiem nie ma rany na szyi.
Typowy rurkowiec i przyszły lewak walczący ze zmianami klimatu, żeby dołączyć do grupy takich samych przegrywów i być tam akceptowanym. Potem walka ze wszystkim co lubią ludzie z wysokimi standardami, przez które takie pokraki są wykluczane ze społeczeństwa.
W lewicy jego ostoja
Bezstresowe wychowanie. Przecież to jeszcze dziecko, a tylko prawaki biją dzieci. Widocznie miała coś takiego głęboko zakodowane.
Przypominam sobie głośny przed kilku laty cykl fotografii „Rycerze” Mileny Banaszewskiej, poświęcony pokojom
kibiców-ultrasów. To zdjęcia bardzo smutne, bo dowodzą codziennej biedy i ścisku, z których może się brać motywowane
frustracją i wściekłością eskapistyczne pragnienie o przemianie w wojownika. Dorośli mężczyźni muszą mieszkać w prawie
dziecięcych pokojach, zajętych w połowie szafą dzieloną przez całą rodzinę, ze szkolnym „zestawem młodzieżowym” albo kolekcją
wystanych mebli z PRL, teraz zastawionych babcinymi pamiątkami. Mają swoją klitkę czy kącik, który ewentualnie mogą
zaznaczyć kibicowskimi wlepkami.
Typowy rurkowiec i przyszły lewak walczący ze zmianami klimatu, żeby dołączyć do grupy takich samych przegrywów i być tam akceptowanym. Potem walka ze wszystkim co lubią ludzie z wysokimi standardami, przez które takie pokraki są wykluczane ze społeczeństwa.
W lewicy jego ostoja
Bezstresowe wychowanie. Przecież to jeszcze dziecko, a tylko prawaki biją dzieci. Widocznie miała coś takiego głęboko zakodowane.
Standardowe nauki wyniesione z prawackiej, popierdolonej rodziny. Zachowanie typowe dl apokurwionych katolików i uczestników marszu wolności.
Piszę raz i nie wracam, chuj mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.Typowy rurkowiec i przyszły lewak walczący ze zmianami klimatu, żeby dołączyć do grupy takich samych przegrywów i być tam akceptowanym. Potem walka ze wszystkim co lubią ludzie z wysokimi standardami, przez które takie pokraki są wykluczane ze społeczeństwa.
W lewicy jego ostoja
Bezproduktywny obserwatorTypowy rurkowiec i przyszły lewak walczący ze zmianami klimatu, żeby dołączyć do grupy takich samych przegrywów i być tam akceptowanym. Potem walka ze wszystkim co lubią ludzie z wysokimi standardami, przez które takie pokraki są wykluczane ze społeczeństwa.
W lewicy jego ostoja
W lewicy jego ostoja