14-latek zadźgał ciotkę i ranił młodszego brata.
Duplikat panie Hallman XD
Spozniles sie minute
nawet nie minutę, około 20-30 sekund
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówSory memory, ale co z kobiety za pizda, że mu nie przyłożyła ani nie zaczęła się bronić? Upośledzona?
to jest akcja z tego artykułu?
Dupa apudŚwięte słowa. iPhone, iPad, aj, aj, aj, ja, ja, bo ja, bo moje, bo mi się należy, bo moim zdaniem, bo dla mnie, bo mi, ja, ja, ja. Rosną takie lewackie ch*jki bez pokory, bez poczucia wspólnoty, bez znajomości miejsca w szeregu. Naogląda się jeden z drugim głąb talent show , albo innego Wardęgi i myśli, że jak zagra piosenkę Rihanny fujarką, wsadzoną w dupę, to się ustawi na całe życie. Oczywiście, wszystkie jego poglądy, zachcianki i żądania mają priorytet natychmiastowej wykonalności. Dziś jest eko-akywistą i NATYCHMIAST trzeba zamknąć wszystkie kopalnie. Jutro zobaczy news z Australii i NATYCHMIAST TRZEBA uratować wszystkie koale. Jeszcze dzień później wzruszy się norkami i poleci drzeć ryja na pikiecie, żeby NATYCHMIAST zakazać wszelkich hodowli. Rośnie taka sp***olina. Później wygraj z takim w szachy to Cię później będzie chciał zaj***ć tępym nożem w kiblu.