📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:24
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakaś taka sztucznie wygląda ten chojak tam
Drzewo leci, drzyj się jak opętana. Drzewo spadło, dziecko się nie rusza, wyluzuj się.
@up, w czym problem. raz że ma jeszcze 3 w zanadrzu, dwa normalna reakcja normalnej dziewczyny. Piwo dla niej.
Może i tak nie była szczepiona Dla mamy taka droga na skróty.
Po chuj te darcie mordy? Drzewko waży może 10 kilo, w dodatku ma gałęzie amortyzujące upadek, a pod dzieciakiem jest śnieg.
Nadopiekuńczość skutkuje kalectwem umysłowym.
Nadopiekuńczość skutkuje kalectwem umysłowym.
Wyrżnijmy drzewo w wieku dziecięcy i wstawmy truchło do domu, obwieśmy gównem z nadmuchiwanego szkła i plastyku, czujmy klimat świąt pełnych miłości
@up jeśli porównujesz realia roślin do realiów ludzi to jesteś pierdolonym zjebem.
Laxie to zdrobnienie od Laxigen.
Co za cipa z tej matki. Jest tak chujową matką, jak dobrym kamerzystą. Piwo!
nie zgadzam sie z toba laola
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów