📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa, ja wszystko rozumiem, olklep kogoś, bo mnie wkurwił. Nawet we dwóch się czasem zdarzało. Ale to kopanie po ryju lub skakanie na głowę leżącego to już wyższy poziom spierdolenia umysłowego.
Kaiezet napisał/a:
Kurwa, ja wszystko rozumiem, olklep kogoś, bo mnie wkurwił. Nawet we dwóch się czasem zdarzało. Ale to kopanie po ryju lub skakanie na głowę leżącego to już wyższy poziom spierdolenia umysłowego.
A czego niby oczekujesz od murzynów ?
Jak to mówią ; trafiła kosa na kamień! Piękny przykład, sama zaczęła, jak widać, darcie mordy było mało, to poszła wyjaśniać ręcznie i nie spodziewała się tego, że ktoś tam wyskoczy i sama zacne wpierdol dostanie 😂 moim skromnym zdaniem wpierdol zasłużone, i te stąpanie po ryju przeciwnika normalnie miód na moje stare ślepia 👍 czy to aby nie przed paśnikiem makusiem? Jesteś głodny to nie jesteś sobą!!
Skąd w czarnoskórych tyle agresji?
edek_kotek napisał/a:
Bo to jak u małp. Czują tylko agresję lub chuć.
W stadzie i z partyzanta, jak na małpę przystało.
Ale to kopanie po ryju lub skakanie na głowę leżącego to już wyższy poziom spierdolenia umysłowego.
Nie zgadzam się z Tobą. Uważam że napastnik atakując godzi się nawet na własne kalectwo..
W tym przypadku lustro przemówi do jej głupiego łba.
Nie zgadzam się z Tobą. Uważam że napastnik atakując godzi się nawet na własne kalectwo..
W tym przypadku lustro przemówi do jej głupiego łba.
ibrahim napisał/a:
Przecież one som wszystkie "bicz".
Jak mówi stare przysłowie "kurwa, kurwie łba nie urwie"
edek_kotek napisał/a:
Z natury . pohukują i machają łapami żeby wydać się groźniejszym . no i śmierdzą łojem , kałem i szczynami . ponieważ większość samic tego gatunku to ulane lochy , nie potrafią biegać a tym samym uciekać , dlatego tak zażarcie atakują . na samą myśl o zbliżeniu się do takiej ogrzycy robi mi się niedobrze .
Fajnie się oglądało. Kopy na krocze fajne.
Kaiezet napisał/a:
Ta biała pizda powinna była to uwzględnić i wziąć przynajmniej gaz pieprzowy jak startowała do więcej niż jednej małpy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów