18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
DjExit 2009-10-16, 16:47

Hmm... Jigsaw jak nic xD
Zgłoś
Sarah Kerrigan 2009-10-16, 17:30 3
"Salceson chciał mnie zabić"

Kamil Kajdas (20 l.) z Oświęcimia (woj. małopolskie) kupił u przypadkowego sprzedawcy kawałek salcesonu. Ale kiedy włożył go do ust, jęknął z bólu. W wiejskim przysmaku znalazł... kawałek blachy! - O Boże, ten salceson chciał mnie zmasakrować. Gdybym go zjadł, mógłbym zginąć! - mówi wstrząśnięty

Kurwa Fakt wymiata..

On go w całości wciągał?

"...co lepiej działa na wyobraźnie niż to, czego nie widać, nie słychać, a zabija?..."
Shadow of Chernobyl
Zgłoś
D................o 2009-10-16, 18:17
najlepsze były "SZATAŃSKIE KOZY"
Zgłoś
pozeracz_kotow 2009-10-16, 21:48 1
Niech na pomoc wezwą tego czarnucha

Pij - nie bądź Jehowy!
Zgłoś
M................a 2009-10-17, 0:18
mnie kiedyś rozpierdolił tytuł "czajnik grozy chciał nas zabić" i smutne zdjęcie matki z kilkuletnim synkiem.
Zgłoś
R................g 2009-10-17, 11:20
Martina napisał/a:

mnie kiedyś rozpierdolił tytuł "czajnik grozy chciał nas zabić" i smutne zdjęcie matki z kilkuletnim synkiem.

Bo jak czajnik grozy nas nie zabije, to nic nas nie zabije
Zgłoś
M................a 2009-10-17, 11:32
jaka ona odważna! po tym wszystkim jeszcze bierze czajnik grozy na kolana!
Zgłoś
B................a 2009-10-17, 14:31
Ostatnio z kumplem doszliśmy do smutnej konkluzji, że jak już się wykształcimy i będziemy dziennikarzami piszącymi do gazet, to zostanie nam tylko fakt...
Zgłoś
D................r 2009-10-17, 15:27 1

No to dzieci wpadły, trzeba było nie chwalić się zdjęciami.
Mnie to tam osobiście jebie co tam wyprawiają na cmentarzach.
Rozumie posiedzieć na cmentarzu, popić, podupczyć na grobie, zajebać se jakiś krzyżyk drewniany, ale rozdupianie marmurów jest bezcelowe, ktoś w chuj kasy na to wydał, co prawda na chujowy symbol, ale to już jego sprawa.

W walce z chrześcijaństwem żadnych efektów nie przynosi tylko, nasyła na samego siebie policje, podburzy przeciw sobie całą wiochę i tyle z tego ma pożytku.

Tak poza tym, cmentarz jest klimatyczny i to fajna miejscówa.
A i zajebiście by się komponował na tle jarającego się kościoła

P.S Jak się kurwa edytuje posty? brak opcji Edytuj ;|

Tylko, że ładniej by wyglądał gdyby tych zjebanych krzyżyków wszędzie nie stawiali, kurwa kwiatki wszędzie, zniczy od zajebania, jak śmietnisko... w pewnym sensie to jest śmietnisko bo w końcu się tam wyrzuca trupy ;], ale poco tak pstrokacić, klimat tylko psuje xD
Zgłoś
j................n 2009-10-17, 15:29
jeszcze był fajny artykuł o wybuchającym jajku gdzieś na sadisticu zamieszczony i wyśmiany. Ten z jajkiem był najlepszy ^^
Zgłoś
RemeiK 2009-10-17, 18:05
Wkurwiają mnie tacy ludzie...
Zgłoś
luki24 2009-10-18, 13:39
Desecrator, ja się dorobisz "~" przed awatarem to będziesz mógł edytować, a na razie uważaj co piszesz

jebać, karać, nie wyróżniać
Zgłoś
grzech. 2009-10-20, 15:43
z dzisiejszego wydania tej zjebanej gazety

Rucham w dupę chińskie laski.
Zgłoś
Nieto 2009-10-21, 8:27
cyryls napisał/a:

z dzisiejszego wydania tej zjebanej gazety Obrazek

wcale nie, bo z wczorajszego
Zgłoś
M................a 2009-10-21, 10:22
ja pierdolę, chyba sobie zafunduję prenumeratę xD
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów