📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jak można wymyślać artykuły na poziomie 5 latka?
boomblast napisał/a:
Jak można wymyślać artykuły na poziomie 5 latka?
Kwestią, nad którą należy się zastanowić w tym wypadku, to ilu jest idiotów, którzy kupując to pismo pozwalają mu nadal egzystować?
Niestety, jest ich mnóstwo.
a mnie dwa razy dziennie napadają kury sąsiada- usiłują wymusić odemnie zarcie ktorego zawsze nie mam-
nadaje się to do faktu?
nadaje się to do faktu?
nadaje się to do faktu?
Jak najbardziej
Tytuł:
Krwiożercze kury żądają okupu!
Dokładne Info:
Rysunek autorstwa pani Krystyny. Tak zapamiętała maskę wampira.
Tu napadł wampir
Młodszy aspirant Daniel Niezdropa policji w Mińsku Mazowieckim prosi o pomoc w schwytaniu rabusia
Krystyna Kowalska
Rysunek autorstwa pani Krystyny. Tak zapamiętała maskę wampira.
Tu napadł wampir
Młodszy aspirant Daniel Niezdropa policji w Mińsku Mazowieckim prosi o pomoc w schwytaniu rabusia
Krystyna Kowalska
Ciekawi mnie jedna rzecz. Skoro "zbój" ukrywa twarz pod maską to skąd wiadomo, że ma 25-30 lat?
Jestem równie zdolny jak i pani Krysia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów