📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Rozmowa niekontrolowana
Mocny kandydat do Nagrody Darwina 2024 !
Ledwo rok się rozpoczął a mamy już pewniaka na podium !
Ledwo rok się rozpoczął a mamy już pewniaka na podium !
Ja nie rozumiem. O czym on musiał rozmawiać, że nie słyszał gwizdania i takiego trąbienia... Chyba, że kochanka właśnie mu powiedziała, że ma na sobie tylko czerwone, koronkowe stringi. Niestety się już tego nie dowiemy.
Allah dzwonił że jedno miejsce się zwolniło
Raczej z Allahem niż św. Piotrem, bo widać, że to w Turcji
Normalny powie - dobór naturalny. Lewak powie, że to wina kolei bo nie było osoby do ostrzegania przed rozmową przez telefon na torach albo przeprowadzania pomiędzy jadącymi składami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów