Człowiek z Tourettem zażywa hel.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
faking dikhed
Oto co vapowanie robi z ludźmi.
Kiedyś golądałem jakieś trudne randki czy cokolwiek to było, goscie wymyślili, że spikną 2 osoby z tourettem.. całkiem zabawne.
Jebane białe warzywo na dożywotnim socjalu
PolaczekRR napisał/a:
Jebane białe warzywo na dożywotnim socjalu
jakie kurwa warzywo?udowodnij mi socjal za touretta. gość ma wszystko sprawne,poza przypadłością która nie wyklucza z pracy fizycznej czy umysłowej.co ty pieprzysz durniu?
zresztą twój nick mówi wszystko.pozdrów ojców.
@up Jego uzębienie mówi samo za siebie
W sumie nie umiem rozpoznać czy on ma zespół touretta, zachowuje się jak typowy angol.
Wydaje mi się, że gościu po prostu dobrze udaje chorobę i zgarnia hajs na takich łykających pelikanach, nagrywając zjebane filmiki. Ciekawe w jaki sposób miałby robiony tatuaż skoro ma tyle odruchów bezwarunkowych -.-"
Gościu udaje odgrywając idealnie to, jak przeciętny Kowalski wyobraża sobie syndrom Tourett'a (tzn bezustanne przeklinanie). W rzeczywistości osoba z syndromem przeklnie może raz dziennie, czasami nawet nie a 99% objawów syndromu to różne tiki nerwowe i przerywanie wymawianych zdań
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów