Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mam szczerą nadzieje, że kiedyś tam coś pierdolnie. Chciałbym zobaczyć miny wszystkich tych "tfurcuf" obrazków już po fakcie.
Może Kim tu właśnie jest??
Ten "przygłup" trzyma rękę na "czerwonym guziku". Śmiejemy się, bagatelizujemy całą tą sprawę. Wszystkim to na rękę, szczególnie "wielkim" tego świata, bo nie muszą się przejmować uspokajaniem społeczeństwa - społeczeństwo samo się uspokaja.
Mam szczerą nadzieje, że kiedyś tam coś pierdolnie. Chciałbym zobaczyć miny wszystkich tych "tfurcuf" obrazków już po fakcie.
Najwyraźniej niewiele wiesz o tym kraju. Jeśli on trzyma rękę na czerwonym guziku to Tusek z Komorowskim trzymają wszystkie cztery ręce na czerwonych przyciskach. Oni tam z głodu umierają, prąd mają w dosłownie (ale to absolutnie dosłownie) w kilku miejscach w całym kraju. Broń mają tylko ze śmieci których cała reszta świata już dawno przestała używać. Ci Kimowie to naprawdę świetni propagandziści skoro ich bajki o potędze docierają (i to skutecznie) nawet do twojego domu. Korea Północna nie jest w stanie podbić nawet murzyńskiej wioski w afryce. Ba, samo dotarcie na tak odległe ziemie byłyby dla tak zacofanego kraju nie lada wyzwaniem technologicznym
Jeszcze raz powtórzę, to jeden z najbiedniejszych i najbardziej zacofanych krajów świata, oni NIE SĄ W STANIE dysponować żadną atomówką.
Ta cała 'wojna' to albo kolejna bzdurna propaganda albo totalna głupota młodego Kima.
Najwyraźniej niewiele wiesz o tym kraju. Blablabla...
Byłeś widziałeś, czy też jesteś pod wpływem innego rodzaju propagandy? Siedząc tutaj możemy sobie spekulować. Chuj go wie co tam siedzi za tą kurtyną komunizmu. Nie twierdzę, że ten mały żółtek może rozwalić cały świat, tylko że naśmiewamy się z nich, a nic o nich tak na prawdę nie wiemy. Wiemy tyle co w telewizji podają, a wiadomo jak z tym jest.
Najwyraźniej niewiele wiesz o tym kraju. Jeśli on trzyma rękę na czerwonym guziku to Tusek z Komorowskim trzymają wszystkie cztery ręce na czerwonych przyciskach. Oni tam z głodu umierają, prąd mają w dosłownie (ale to absolutnie dosłownie) w kilku miejscach w całym kraju. Broń mają tylko ze śmieci których cała reszta świata już dawno przestała używać. Ci Kimowie to naprawdę świetni propagandziści skoro ich bajki o potędze docierają (i to skutecznie) nawet do twojego domu. Korea Północna nie jest w stanie podbić nawet murzyńskiej wioski w afryce. Ba, samo dotarcie na tak odległe ziemie byłyby dla tak zacofanego kraju nie lada wyzwaniem technologicznym
Jeszcze raz powtórzę, to jeden z najbiedniejszych i najbardziej zacofanych krajów świata, oni NIE SĄ W STANIE dysponować żadną atomówką.
Ta cała 'wojna' to albo kolejna bzdurna propaganda albo totalna głupota młodego Kima.
A wiesz dlaczego są tacy biedni? Bo cała kasa idzie na szkolenie wojska, i chuj że strzelają z przestarzałej broni skoro potrafią to skutecznie robić. Nie ma różnicy czy umierasz od postrzału z pordzewiałego kałacha czy z najnowszego tavora. A do sąsiada z południa to se dojdą z buta więc mogą próbować
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów