📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zajebiste. Przytłaczający realizm sytuacji. Brakowało mi w tym filmiku tylko euro-palet.
Pół kilosa dalej komin z zakładów, a w stawie 5 metrowe, dziecięcio-okie, stu-c🤬je rybopodobne stworzenia.
Toż to k🤬a Figo Fagot, i za to wielkie piwko, polecam ich utwory na żywo

Smuci mnie, że dopiero dzięki kreacji Figo-Fagot ludzie poznali wesołą gromadkę Bartosza Walaszka i spółki. Bułgarski Pościg, Wściekłe Pięści Węża, Sarnie Żniwo, Sum tak zwany olimpijczyk, wszelkie wytwory Git Produkcji i ZF Skurcz... Ehhh ile tego i wszystko mistrzowskie

koncerty figo fagot - jedyne koncerty na których zostają odśpiewane wszystkie piosenki nim sami zjawią się na scenie ;p
@up
Albo jak w moim przypadku, przyjdzie jakiś debilny DJ z flaszką wódki, nap🤬li się puści coś z playbacku i pójdzie w c🤬j, a tłum przez godzinę skanduje Figo Fagot! Figo Fagot! zanim wejdą, a ich koncert do tego trwa dość krótko, bo ponad godzinę, ale to już kwestia małego repertuaru
Albo jak w moim przypadku, przyjdzie jakiś debilny DJ z flaszką wódki, nap🤬li się puści coś z playbacku i pójdzie w c🤬j, a tłum przez godzinę skanduje Figo Fagot! Figo Fagot! zanim wejdą, a ich koncert do tego trwa dość krótko, bo ponad godzinę, ale to już kwestia małego repertuaru

He he a ja sie zastanawiałem skąd ja znam ten głos kapitan bomba kuwa

Ej gimbusy gimbusy. W czasach świetności tej grupy was jeszcze na świecie nie było. Teraz podniecacie się jakimiś kreskówkami dla upośledzonych (w sumie dla was), a kiedyś każdy z wtajemniczonych wiedział skąd wziął się Pan Draska, kto miał znamię w kształcie odwróconego okręgu. No i kultowy tekst: "okryłeś mnie hańbą, rzuciłeś na mnie swój cień".
3m napisał/a:
Smuci mnie, że dopiero dzięki kreacji Figo-Fagot ludzie poznali wesołą gromadkę Bartosza Walaszka i spółki. Bułgarski Pościg, Wściekłe Pięści Węża, Sarnie Żniwo, Sum tak zwany olimpijczyk, wszelkie wytwory Git Produkcji i ZF Skurcz... Ehhh ile tego i wszystko mistrzowskie
![]()
Nie smuć się - bądź dumny że byliśmy pierwsi.

widzieć gościa od głosu k. bomby to takie samo wrażenie gdy widzi się na ekranie Tomasza Knapika
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie