📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
gdyby nie była taką grubą, wielkodupną, parszywą niemką to by się szybciej wygramoliła...
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Ciekawostka na dziś: włosy w futrze niedźwiedzia polarnego nie są białe tylko przezroczyste a skóra jego jest czarna, dodatkowo niedźwiedź polarny potrafi przyjebać.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Ciekawi mnie parę faktów:
1) Jakim KURWA cudem ta gruba baba się tam znalazła.
2) Dlaczego nie ma filmu na hard z tego
3) No i co by było gdyby na widowni był policjant mający broń po służbie, który strzelił by w powietrze żeby odstraszyć misiaczki. Zwolnili by go ze służby ??
1) Jakim KURWA cudem ta gruba baba się tam znalazła.
2) Dlaczego nie ma filmu na hard z tego
3) No i co by było gdyby na widowni był policjant mający broń po służbie, który strzelił by w powietrze żeby odstraszyć misiaczki. Zwolnili by go ze służby ??
O proszę, do tej pory w tv widziałem jak białe miśki pożerają foczki, a tu nawet morsem nie pogardzą.
nectovelius napisał/a:
O proszę, do tej pory w tv widziałem jak białe miśki pożerają foczki, a tu nawet morsem nie pogardzą.
Morsem? Chyba waleniem :p
Zmarnowane 30 sekund , czekałem, czekałem, czekałem i chuj , tylko apetytu mi narobił ten filmik
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów