18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
darkoo 2013-01-08, 5:51 4
Miśki by się najadły w końcu.
Zgłoś
Sin_69 2013-01-08, 6:37 59
gdyby nie była taką grubą, wielkodupną, parszywą niemką to by się szybciej wygramoliła...

Dać facetowi ćwiartkę wódki, to jak dać kobiecie 5-o centymetrowy wibrator.
Zgłoś
bloodwar 2013-01-08, 6:49 1
Bedzie miała co wspominać do końca życia (mam nadzieję - krótkiego i uwieńczonego lepszym filmikiem, bo te misie chyba najedzone albo brzydzą się Niemkami bo coś słabo im szło wciamanie jej na zimno)

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
androgenius 2013-01-08, 7:09 18
Ciekawostka na dziś: włosy w futrze niedźwiedzia polarnego nie są białe tylko przezroczyste a skóra jego jest czarna, dodatkowo niedźwiedź polarny potrafi przyjebać.

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
Toddler 2013-01-08, 7:17
Miski lubia 'hamerykanskie burgiery!
Zgłoś
Gamge 2013-01-08, 7:51
Ciekawi mnie parę faktów:
1) Jakim KURWA cudem ta gruba baba się tam znalazła.
2) Dlaczego nie ma filmu na hard z tego
3) No i co by było gdyby na widowni był policjant mający broń po służbie, który strzelił by w powietrze żeby odstraszyć misiaczki. Zwolnili by go ze służby ??
Zgłoś
nectovelius 2013-01-08, 8:11
O proszę, do tej pory w tv widziałem jak białe miśki pożerają foczki, a tu nawet morsem nie pogardzą.

Aut vincere, aut mori.
Zgłoś
assam 2013-01-08, 8:34 5
miski olaly nie były zdesperowane...to niemka kto by ruszyl taki pasztet?^^
Zgłoś
lufnik1946 2013-01-08, 10:01
Miśki jedzą foczki a nie słonie morskie!
Zgłoś
petru23 2013-01-08, 10:17
no kurwa, koło ratunkowe jej rzucili?
Zgłoś
Proki95 2013-01-08, 10:37
widać że to nie ruskie, zostawili by ją w pizdu...
Zgłoś
hamusq 2013-01-08, 11:10
nectovelius napisał/a:

O proszę, do tej pory w tv widziałem jak białe miśki pożerają foczki, a tu nawet morsem nie pogardzą.

Morsem? Chyba waleniem :p
Zgłoś
bustafan 2013-01-08, 11:18
Zmarnowane 30 sekund , czekałem, czekałem, czekałem i chuj , tylko apetytu mi narobił ten filmik
Zgłoś
LordMrok 2013-01-08, 12:02
0:13 miś ugryzł niemre w grubą dupę a już myślałem, że to będzie kolejny chujowy dzień w pracy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów