18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Z zakresu tolerancji
m................0 • 2016-01-30, 17:04
- Jak pan widzi związki lesbijskie?

- Przeważnie w HD.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
KrisCFC 2016-01-30, 19:23 11
Hehe, to Ci się udało.

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
k................s 2016-01-30, 19:30 2
Związki homo to ja generalnie widzę kolorowo... aczkolwiek te lesbijskie mnie tak nie rażą
Zgłoś
SzycaKudłaty 2016-01-30, 19:36 1
up@
sadistic.pl/2-girls-1-cup-vt4391.htm

to też cię nie razi ?
Zgłoś
k................s 2016-01-30, 20:01
SzycaKudłaty napisał/a:

up@
sadistic.pl/2-girls-1-cup-vt4391.htm

to też cię nie razi ?

Kurwa..... jadłem........
Zgłoś
zydzyd 2016-01-30, 21:55 3
@krzyks yyy poznajesz dopiero neta ze tego nie znasz i nie wiesz co tam się znajduje? co za noob haha
Zgłoś
k................s 2016-01-30, 22:45 1
zydzyd napisał/a:

@krzyks yyy poznajesz dopiero neta ze tego nie znasz i nie wiesz co tam się znajduje? co za noob haha

Nie każdy tak jak ty nie robi nic tylko grzebie sobie w gaciach i ogląda gówniane lody. Tak kurwa, każdy znawca internetu ma obowiązek podniecać się gównem które ty wpierdalasz na śniadanie, obiad i kolację. Robisz pod siebie przy kompie? Ale zjeb...

Podsumowując: Gówno cię obchodzi co kto widział i co kto wie.
Zgłoś
RmX 2016-01-30, 23:16 3
krzyks napisał/a:

Nie każdy tak jak ty nie robi nic tylko grzebie sobie w gaciach i ogląda gówniane lody. Tak kurwa, każdy znawca internetu ma obowiązek podniecać się gównem które ty wpierdalasz na śniadanie, obiad i kolację. Robisz pod siebie przy kompie? Ale zjeb...

Sorry ale żeby takiej legendy nie znać? Toż to 2 girls 1 cup!
Zgłoś
ellsworth 2016-01-30, 23:31
krzyks napisał/a:

Człowieku, nie znać tego to tak jak oglądać filmy i nie wiedzieć o co chodzi z Królem Sedesów.
Zgłoś
zydzyd 2016-01-30, 23:47
krzyks napisał/a:

ale się spiołeś synek hahah co za noob
Zgłoś
rozrubacz 2016-01-31, 16:12
być adminem na sadisticu i nie znać 2 girls 1 cup to jak być księdzem i nie znać ojcze nasz..
Zgłoś
~Angel 2016-01-31, 16:40

ale to żaden admin z niego
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów