📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
złodziejskie śmiecie, karma kiedyś wróci.
Złodzieje zamiast okradać bogatych rozbijających się furami za kilkaset dolarów to idą do autobusu żeby od jakiegoś budowlańca albo sprzątaczki zajebac 10 letni model ajfona i kolczyki z tombaku... Na pal takich skurwysynów
SirMajkel napisał/a:
złodziejskie śmiecie, karma kiedyś wróci.
Marzenia ściętej głowy, karma wraca tylko naiwniakom
typ w niebieskiej koszulce tak zapatrzony w telefon, ze nawet nie zauważył a ostatecznie schował telefon xd
NataliaW napisał/a:
Złodzieje zamiast okradać bogatych rozbijających się furami za kilkaset dolarów to idą do autobusu żeby od jakiegoś budowlańca albo sprzątaczki zajebac 10 letni model ajfona i kolczyki z tombaku... Na pal takich skurwysynów
Że bogaty, to bardziej zasłużył na bycie okradzionym? Jebać jakiekolwiek złodziejstwo, choćby to była kradzież jabłem z lokalnego wiejskiego warzywniaka
U nas w zyciu by cos takiego nie przeszlo bo wiekszosc chlopow co ma jaja to by im i w ryja strzelilo od razu. Ale to meksyk tam mafia na mafii mafia pogania i ludzie sie boja. Wola oddac telefon warty 100 dolarow niz zeby cie zdesperowany mlody gangsta postrzelil.
Cezar87 napisał/a:
U nas w zyciu by cos takiego nie przeszlo bo wiekszosc chlopow co ma jaja to by im i w ryja strzelilo od razu. Ale to meksyk tam mafia na mafii mafia pogania i ludzie sie boja. Wola oddac telefon warty 100 dolarow niz zeby cie zdesperowany mlody gangsta postrzelil.
Oczywiście, na pewno tak by było. Też znałem.
koksa co tak mówił że on by się okraść nie dał, a jak raz podszedł do niego z chlop z nożem i przystawił mu do gardła to się autentycznie sfajdał w spodnie, a potem jeszcze przez dwa dni bał się pójść to zgłosić. Z deugiej strony ryzykowanie życia dla pierdoły wartej kilka tysięcy złotych to też trzeba mieć sprany mózg. Cmentarze są pełne bohaterów co to nie dali sobie odebrać kilku stówek lub telefonu. Ciach nożem w tętnice i znikasz, a taki lump-złodziejaszek nawet się nie zastanawia gdzie cię trafi i nie zdaje sobie sprawy że może zabić.
trebor71 napisał/a:
karma wraca tylko naiwniakom
Karma wraca tylko tym którzy wierzą w karmę. Dla mnie karma to pokarm dla zwierząt.
takie nasze gruzojady.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów