Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy tylko ja mam wątpliwości co do autentyczności tego nagrania? To się kupy nie trzyma.
Dwie pary: siedzące sobie jakby nigdy nic i nagle strzelają do gościa? centralnie przed kamerą monitoringu, zostawiają mnóstwo śladów, w tym laptopa, i ta laska chowająca się w budynku zamiast spierdalać w długą.
Ofiara: dostaje sporo kulek w plecy, więc odrzut powinien go pchnąć do przodu, a on poleciał do tyłu, po czym niemal natychmiast wziął i umarł. To się bardzo rzadko zdarza, najczęściej w przypływie adrenaliny potrafią jeszcze rzucić się na oprawcę lub spierdolić kilkanaście metrów.
Zleceniodawca: 4 zabójcy to większe koszty, o wiele większe ryzyko, że któryś coś zjebie lub złapią go i wyciągną kto to zlecił.
Jeśli ofiara była bogata, to miałaby jakąś ochronę, jeśli zwykły pionek to po co tyle zachodu?
ojapierdolę, syndorm sprawy Borysa za mocno wszedł...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów