📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Cosmo85 napisał/a:
akurat tego się nie spodziewałem.
On również
Co to za czerwona chmurka na końcu czyżby awaria płuc?
wojtekpwse napisał/a:
Co to za czerwona chmurka na końcu czyżby awaria płuc?
Dostał jeszcze na dokładkę od tej co weszła do środka.
W 12 sekundzie jedna z zabójczyn nie ucieka ... idzie jeszcze zamówić hamburgera
I lapka zostawili?
to tez świadczy o profesjonalizmie tych gówniarzy.
werdykt: to byli amatorzy, a nie żadne profesjonalne biuro ds. killerskich.
btw, śmiertelny prawdopodobnie strzał, oddał ten lebiega który nie mógł sprawnie wyjąć broni, i ostatni zaczął strzelac.
to tez świadczy o profesjonalizmie tych gówniarzy.
werdykt: to byli amatorzy, a nie żadne profesjonalne biuro ds. killerskich.
Damian_Azi napisał/a:
Poszła zapłacić rachunek w końcu to profesjonalna firma.
jeszcze fakturę zleceniodawcy wzieli
"Jakby był powszechny dostęp do broni, to by się mógł obronić przed napastnikami" Ja pierdolę , pomyśleć że są ludzie którzy serio tak myślą.
Czy tylko ja mam wątpliwości co do autentyczności tego nagrania? To się kupy nie trzyma.
Dwie pary: siedzące sobie jakby nigdy nic i nagle strzelają do gościa? centralnie przed kamerą monitoringu, zostawiają mnóstwo śladów, w tym laptopa, i ta laska chowająca się w budynku zamiast spierdalać w długą.
Ofiara: dostaje sporo kulek w plecy, więc odrzut powinien go pchnąć do przodu, a on poleciał do tyłu, po czym niemal natychmiast wziął i umarł. To się bardzo rzadko zdarza, najczęściej w przypływie adrenaliny potrafią jeszcze rzucić się na oprawcę lub spierdolić kilkanaście metrów.
Zleceniodawca: 4 zabójcy to większe koszty, o wiele większe ryzyko, że któryś coś zjebie lub złapią go i wyciągną kto to zlecił.
Jeśli ofiara była bogata, to miałaby jakąś ochronę, jeśli zwykły pionek to po co tyle zachodu?
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Dwie pary: siedzące sobie jakby nigdy nic i nagle strzelają do gościa? centralnie przed kamerą monitoringu, zostawiają mnóstwo śladów, w tym laptopa, i ta laska chowająca się w budynku zamiast spierdalać w długą.
Ofiara: dostaje sporo kulek w plecy, więc odrzut powinien go pchnąć do przodu, a on poleciał do tyłu, po czym niemal natychmiast wziął i umarł. To się bardzo rzadko zdarza, najczęściej w przypływie adrenaliny potrafią jeszcze rzucić się na oprawcę lub spierdolić kilkanaście metrów.
Zleceniodawca: 4 zabójcy to większe koszty, o wiele większe ryzyko, że któryś coś zjebie lub złapią go i wyciągną kto to zlecił.
Jeśli ofiara była bogata, to miałaby jakąś ochronę, jeśli zwykły pionek to po co tyle zachodu?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów