📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Dla nich łatwiej zabić niż pracować.
patmon napisał/a:
Oddał grzecznie wszystkie fanty. Na końcu oddał życie. No i którędy droga powiedźcie, walczyć i oddać życie w walce, lub być może się uda, czy jak na załączonym video?
Walczyć zawsze !!!
Już go złapali. Są dwie opcje dla tego podludzia, śmierć albo dożywocie. Każdy z nas wiadomo które by wybrał.
Odjebanie takiego kasztana to obowiązek i przyjemność, coś jak spłukiwanie klocka (kolor się zgadza)
Jak widać filmiki na których jebany śmieć zabija pomimo ze ofiara oddaje wszystko to napastnik przeważnie podchodzi w pewnym momencie na wyciągnięcie ręki z bronią. Nie wiem jak bo nie byłem w takiej sytuacji ale czuje ze im więcej spokoju w tobie tym większe szanse na przechytrzenie śmiecia. Japierdole
Cudowna akcja. Jeden muslim poszedł być dymany przez 72 kozły w piekle, a czarnucha złapią i ubiją. Świat stał się lepszy o 2 zbędne elementy!
Śmiecia powinni polewać wrzątkiem, obdzierać na żywca ze skóry i cucić jak będzie mdłał, żeby jego cierpienie trwało jak najdłużej. Zabił bezbronnego, uczciwie pracującego obywatela dla kilku dolarów. Nie powinno być dla niego litości, a kula w łeb czy krzesło elektryczne to zbyt szybka śmierć jak dla takiego chwasta.
pablohasan napisał/a:
i co z tego ze kary nie uniknie. Zabił bezbronnego, pracującego człowieka. Skurwysyn powinien być obdzierany ze skóry .
I posypywany solą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów