Hamowanie z ładunkiem o masie 50ton
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
Hamowanie z ładunkiem o masie 50ton
pod kierownicą ma specjalny koszyk na jaja
albo na ewentualne fekalia
Nie rozjebał się scroluj dalej XD
Jestem ciekaw czy się spaliły.
Jestem ciekaw czy się spaliły.
@LoL66
Spaliły się, razem z twoim mózgiem...
Jeśli hamulce są mocniejsze niż potrzeba do zablokowania kół z ładunkiem, to ciężarówka z ładunkiem wyhamuje tak samo jak bez. Dzisiaj minęły już czasy żuków, w których trzeba było najpierw dwa razy nadepnąć hamulec żeby odpowietrzyć, a potem dopiero hamować, czy starów, w których powietrze kończyło się zanim cylindry zahamowały.
Hamulce zrobione na dobrych podzespołach(oryginalne/dobre zamienniki) wytrzymują podobne dystanse jeśli nie większe niż w osobówkach.
Morał z tego taki, że jak się nie znasz to nie pierdol.
Spaliły się, razem z twoim mózgiem...
Jeśli hamulce są mocniejsze niż potrzeba do zablokowania kół z ładunkiem, to ciężarówka z ładunkiem wyhamuje tak samo jak bez. Dzisiaj minęły już czasy żuków, w których trzeba było najpierw dwa razy nadepnąć hamulec żeby odpowietrzyć, a potem dopiero hamować, czy starów, w których powietrze kończyło się zanim cylindry zahamowały.
Hamulce zrobione na dobrych podzespołach(oryginalne/dobre zamienniki) wytrzymują podobne dystanse jeśli nie większe niż w osobówkach.
Morał z tego taki, że jak się nie znasz to nie pierdol.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów