18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Kamery w samochodach montuje się też tak, by nagrywały to co dzieje się w środku. Dzięki temu możemy sobie zobaczyć jak "pracuje" złodziej okradający samochody.

Cały Czas Stoi
Zgłoś
Lumpy 2012-05-21, 11:01
Nikt nie wpadł na to, że to jest samochód pułapka ? Kto zostawia otwarty wóz z całym osprzętem na tylnim siedzeniu ? Nawet w TV kiedyś był taki program, złodziej musi się włamać, zabrać coś i uciec, tak by nie mógł się wymigać - łapanie na gorącym uczynku.
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2012-05-21, 11:17
opec napisał/a:

klik

Ta, jeżeli dałbyś zaprogramować swój pilot do ustrojstwa nieznajomego toś debil. Równie dobrze możesz mu dać swój klucz. Nie ma takich urządzeń o jakich była mowa, naoglądałeś się za dużo "60 sekund"
opec napisał/a:

potrafił z sygnału odczytać specjalny kod jaki jest radiowo wysyłany przez pilota aby otwierać bramy, drzwi garażowe.

Coś tam słyszałem o chińskich systemach, ale dla nowoczesnych nigdy nie widziałem więc jak dla mnie GÓWNO PRAWDA.

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
l................l 2012-05-21, 12:00
spiepszaj_dzbanie napisał/a:

Ta, jeżeli dałbyś zaprogramować swój pilot do ustrojstwa nieznajomego toś debil. Równie dobrze możesz mu dać swój klucz. Nie ma takich urządzeń o jakich była mowa, naoglądałeś się za dużo "60 sekund"

Coś tam słyszałem o chińskich systemach, ale dla nowoczesnych nigdy nie widziałem więc jak dla mnie GÓWNO PRAWDA.

gówno prawda to powiedział twój stary na lekcji o antykoncepcji. i tak wylazłeś ty. i nie denerwuj się, autobusu nikt ci nie podpierdoli więc spierdalaj na przystanek ciągnąć pały kontrolerom.

Gówno prawda, nie ma takich urządzań.

Jak widzisz są.

Są zagłuszarki, które jak sama nazwa wskazuje zagłuszają sygnał z pilota dzięki czemu auto się nie zamyka i alarm nie uaktywnia. Klient jak nie popatrzy to nawet się nie kapnie że auta nie zamknął.

Po pierwsze słychać jak alarm się wyłącza, po drugie żaden kierowca nie odejdzie od samochodu dopóki nie usłyszy włączającego się alarmu.
Zgłoś
S................e 2012-05-21, 14:53
To był mój fach kiedys daaawno temu. Ale wszystko sie pozmieniało.
Zgłoś
Uechtacz 2012-05-21, 16:56 1
@Spartan78 Kce: Wszystko się pozmieniało? Masz na myśli elastyczność zwieracza po odsiadce?
Zgłoś
gregor40 2012-05-21, 17:20
@Spartan78 Kce Ile wagonów Malboro dawali za Ciebie w mamrze?
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2012-05-21, 17:57
@lololololl
W dupie byłeś i gówno widziałeś gimnazjalisto.
Ja tu opisuję urządzenie a nie film i masz szczęście że obraziłeś mojego Ojca przez kabel bo by cię karetka ratowała napinaczu.

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
melemele89 2012-05-21, 20:09
Pasuje jebaniec do tapicerki:)
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów