📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czyli jednak, nawet mało sadystyczne posty trzeba tu wrzucać, haha. Piwo.
Cytat:
Lubię takie młode mamuśki...
OK, lubisz młode, ale 5 lat to chyba za wcześnie, by być mamuśką
Gdybym miał w domu takie drzwi, to była by to moja najlepsza zabawa dzieciństwa...
dobze ze to nie dzialo sie w chinach, bo dziewczynka juz by byla martwa...
ostatnio spotykałem się z 5 lat młodszą 18stolatką, nie słyszała w życiu imion takich jak: Frank Sinatra, Gustaw Holubek, Jerzy Sthur. Mega mnie to przeraziło.
gustav665 napisał/a:
ostatnio spotykałem się z 5 lat młodszą 18stolatką, nie słyszała w życiu imion takich jak: Frank Sinatra, Gustaw Holubek, Jerzy Sthur. Mega mnie to przeraziło.
Żalisz się czy chwalisz? A słyszałeś co to całka krzywoliniowa skierowana ? Nie mów, że nie, bo się mega przerażę...
Trochę stara, ale jakby mi wiatr taką przywiał to bym się zaopiekował
Kurwa, znów te chomiki sadola się opierdalają, 5 sekund filmiku się załadowało i przerwało w najważniejszym momencie.
AroGiant
Nie pierdol, nazwiska podane przez kolesia wyżej są powszechnie znane, a Sinatra jest znany na całym świecie jako piosenkarz i aktor, a ty wyciągnąłeś z dupy przykład całki znany tylko fizykom, matematykom i wąskiej części inżynierom. Ale za to się przynajmniej miałeś okazję pochwalić znajomością rodzaju całki.
Nie pierdol, nazwiska podane przez kolesia wyżej są powszechnie znane, a Sinatra jest znany na całym świecie jako piosenkarz i aktor, a ty wyciągnąłeś z dupy przykład całki znany tylko fizykom, matematykom i wąskiej części inżynierom. Ale za to się przynajmniej miałeś okazję pochwalić znajomością rodzaju całki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów