Specjalnie dla ludzi, którzy dalej nie wiedzą po co sprowadza się bydło do Europy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
za wszystkim stoją żydzi a za żydami reptilianie.. reptilianie sa znów chyba homo i vege?
Biorąc po uwagę to co dzieje się w Polsce to może nam to wyjść jedynie na lepsze.
Maxi96 napisał/a:
IQ<65
Czyli istnieją ludzie głupsi od psa(IQ 70)?
Co kurwa?
To sa oficjalne dane dot. ilorazu inteligencji murzynów pochodzących m.in z Etiopii. W Polsce takie IQ to już upośledzenie umysłowe, u nich to średnia krajowa
Cytat:
W Polsce takie IQ to już upośledzenie umysłowe, u nich to średnia krajowa
Bo im idzie w kutasy, to nimi myślą.
Nikt nie zauważył trollingu autora? Spójrzcie na kolor Polski na mapie.
zgłaszam mowem nienawiści
po pierwsze najpierw trzeba wiedzieć, że IQ 100 =/= IQ 100 kilka lat później, po drugie jakim cudem Australia jest na niebiesko?
Od dawna UE kurewsko syfi komuną! Kto przeżył komunę, ten nie ma wątpliwości, do czego zmierza ten syf!
przeme13 napisał/a:
@Maxi96
Pies ma IQ 70? Co ty ćpiesz?
Ty i ten co ci dał piwo, wracać do szkoły gimby jedne
Ośmieszacie się swoją niewiedzą
Jeśli planem jest populacją ze średnią IQ 90 to w Polsce średnia wzrosła by o jakieś 30 To by oznaczało przegraną PIS w wyborach.
Podoba mi się ten plan.
Podoba mi się ten plan.
We Francji już spadła średnia IQ. Ale swoja droga ci murzyni i ciapki nie sa tacy głupi. Cała wiocha/rodzina składa się na jednego którego ekspedytuja do europy. Ten następnie sciąga rodzine po kilku latach, sle pieniadze do swojej wiochy. To taka długoterminowa inwestycja, fakt obarczona duzym ryzykiem.
Za to nie wiem jak policzyc IQ lewusów i "liberałow", którzy działaja na szkode własnego państwa. Promują idee multi-kulti, gender. LBGT czy jednego panstwa europejskiego gdzie zwykły obywatel bedzie miał tyle do powiedzenia co chłop pańszczyźniany.
Za to nie wiem jak policzyc IQ lewusów i "liberałow", którzy działaja na szkode własnego państwa. Promują idee multi-kulti, gender. LBGT czy jednego panstwa europejskiego gdzie zwykły obywatel bedzie miał tyle do powiedzenia co chłop pańszczyźniany.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów