📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Ciężko ładnie z wielkiej litery i z polskimi znakami opisać temat?
chrap napisał/a:
Ciężko ładnie z wielkiej litery i z polskimi znakami opisać temat?
Czepiasz się, ważne że rura w rowie
p.s. ja mu poprawiłem polskie literki
Cthulhu napisał/a:
p.s. ja mu poprawiłem polskie literki
No zajebiście.
chrap napisał/a:
płaca wszyscy
O wielkich literkach nie wspominając.
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2010-11-26, 12:33 ]
może ma taką "maniere" pisania, nic mi do tego
koeś mówi " ale kurwa pizga, kurewsko w chuj, ja kurwie"
Linekk napisał/a:
No zajebiście.
O wielkich literkach nie wspominając.
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2010-11-26, 12:33 ]
może ma taką "maniere" pisania, nic mi do tego
teraz bede pisal demonstracyjnie, tak jak sie Tobie Linekk nie podoba. gdy sie spiesze, a dodajac ten temat spieszylem sie, nie uzywam alta, ani shifta w miejscach gdzie nie jest to konieczne (w wiekszosci tematow robie to). tagi i fomy grzecznosciowe - Ci, Tobie, pisze poprawnie (no chyba, ze ktos wyrazi brak szacunku do mnie). piszac posty, zazwyczaj nie sram sie nad tym. nawet idota rozume o co chodzi, a w komunikacji przez roznego rodzaju komunikatory jest naturalnym, pisanie w taki sposob w celu przyspieszenia rozmowy. jesli nie mam ochoty, to nie bede sie spuszczal 20 minut nad kazdym postem. a przypierdalac sie o takie rzeczy, to powinienes do kazdego. sorry Cthulhu, ale akurat zjawiles sie tutaj i posluzysz jako przyklad. p.s. pisze sie z wielkich liter, podobnie jak pierwsza litere zawarta po tym skrocie, czego przypuszczam, ze jest swiadomy, wiec nie uwazam zeby trzeba Cie bylo za to chlostac. niestety popelniles blad, gdyz w jezyku polskim po p i s nie stawia sie kropek.
regulaminu nie zlamalem w zdanym punkcie. taka mam maniere. hejka krejzole
Ałeś się naklikał, łał.
Linekk, widze, ze nie jestes w stanie sie do tego odniesc w zaden sposob. chyba moje argumenty trafily. ciesze sie
Jakby ten filmik byl amerykanski to filmujacy koles by krzyczal, biegal i sral w gacie.
I byloby ich z dwudziestu
I byloby ich z dwudziestu
Linekk, na moje oko się produkujesz, i próbujesz "zachować twarz" . Nie mam nic do was, tylko nie lubię takiego zachowania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów