Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Sadol uczy I bawi.
Miał wplecaku magnes neodymowy. Przejeżdżający pociąg wywolał pole magnetyczne. Magnesy neodymowe są najsilniejszymi magnesami trwałymi na świecie. Najmniejsze magnesy neodymowe mogą unieść ponad 1000 x swoją wagę.
Sadol uczy I bawi.
Uczy żeby w takie pierdolenie nawet w 1% nie wierzyć xDDDDDD
Napisał prawde ale po tym jebanym iks de de de de idzie wywnioskować, że jesteś niedoedukowanym imbecylem
I tyle z niego zostało
Ręce zostały w bluzie
Ciekawe czy warto było przeżyć na froncie żeby zginąć najebany w drodze powrotnej
weź sobie dwa magnesy neodymowe takie po 0,5 kg każdy i wsadź pomiędzy nie fiuta. Oczywiście nagraj to i rzuć na sadola, pośmiejemy się
weź sobie dwa magnesy neodymowe takie po 0,5 kg każdy i wsadź pomiędzy nie fiuta. Oczywiście nagraj to i rzuć na sadola, pośmiejemy się
kurwa ja rozumiem jakby mial 30-50kg neodyma w plecaku i szedl bardzo blisko wagonów, ale nie w takiej odległości, postaw sobie tego swojego neodyma koło kutasa a drugiego niech twoja locha postawi 2-2,5 metra dalej to się nawet nie ruszy i nie mówię tu o twoim kutasie
Napisał prawde ale po tym jebanym iks de de de de idzie wywnioskować, że jesteś niedoedukowanym imbecylem
tak tak twoja edukacja jest na pewno tak wielka że neodym którego miał w plecaku (ile neodym miał kilko z 20 czy może to pudzian i takiego 250kg nosił) z 2,5 metra typa zebrał pod pociąg? No chyba że że masz teorie że ktoś w wagonie siedział i miał taki elektromagnes 2 tonowy może?
kurwa ja rozumiem jakby mial 30-50kg neodyma w plecaku i szedl bardzo blisko wagonów, ale nie w takiej odległości, postaw sobie tego swojego neodyma koło kutasa a drugiego niech twoja locha postawi 2-2,5 metra dalej to się nawet nie ruszy i nie mówię tu o twoim kutasie
tak tak twoja edukacja jest na pewno tak wielka że neodym którego miał w plecaku (ile neodym miał kilko z 20 czy może to pudzian i takiego 250kg nosił) z 2,5 metra typa zebrał pod pociąg? No chyba że że masz teorie że ktoś w wagonie siedział i miał taki elektromagnes 2 tonowy może?
Cycu, nie zrozumiałeś ironii...
Jesteś debilem i tego nie zmienisz.
Nie da rady.
Cycu, nie zrozumiałeś ironii...
Jesteś debilem i tego nie zmienisz.
Nie da rady.
Nic nie zmieni tego że jesteś przyjebany na głowę i to niesamowicie. Nie dość że debil to jeszcze pedał z fetyszem co by chciał męskie knagi między magnesami oglądać :]
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów