📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
6:40 Ach te czelabińskie tiry. Pewnie w naczepie jest kocioł i kilku rusków pali tam plastikiem i butelkami po wódce.
Fake ! 0:39 niemożliwe, że znak przewrócił się po wpływem nacisku kobiety na rowerze :/
@ przeciez to facet jest, alez ty głupi
a tak poza tym to myślałem, że u nas drogi są chujowe ( CHWAŁA NASZEMU RZĄDOWI !)
a tak poza tym to myślałem, że u nas drogi są chujowe ( CHWAŁA NASZEMU RZĄDOWI !)
A wie ktoś może jak się nazywa ten ruski kawałek który leci od bodajże 4minuty?
Dj Kot- Adin, dwa, tri...
Rosja da się lubić, w sumie tylko w takich klipach, ale jednak
Rosja da się lubić, w sumie tylko w takich klipach, ale jednak
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów