📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No chyba Ty uwielbiasz, bo ja na pewno nie. Można powiedzieć, że od dziś chuja nie lubię.
Jeden chujek, internetowa gwiazda na siłę, opowiada o innej gwiazdce. Ten sauron przynajmniej jest śmieszny, a ten co pierdoli to tylko smęci.
Ciekawe kto spłodził Saurona i haniebnie musiał umoczyć że mu nie wyszło. Nie wiem, może Sauron szuka przyjaciół w najżałośniejszy sposób na świecie. Może chce na siebie zwrócić uwagę bo czuję się nie doceniony. A może jest takim pierdolonym nierobem który ma czas na robienie zafajdanych filmików zamiast zrobić coś konkretnego np obejrzeć się w lustrze. Ale cieszmy się że on jest. Bo nawet jak coś komuś nie wyjdzie i obejrzy filmik Saurona to i tak stwierdzi że w porównaniu z Sauronem jest bogiem
temu sauronowi starzy powinni kompa rozjebać, może wyszedłby na dwór i trochę znormalniał
siedzę przed monitorem o 12:34, piję sam wódkę i to ja niby jestem dziwny?
Pener666
nie skad jesteś typowym polakiem ;D
nie skad jesteś typowym polakiem ;D
Nie "pacze" nawet. Pierdolenie gimnazjalisty o chuj wie czym ?
Pener666, nie jesteś sam
Pener666, nie jesteś sam
Fajna doza ironii ;P piwko za filmik i trochę śmiechu z typowych marudzących nerdów przede mną którzy na siłę chcą opierdolić każdą osobę która tworzy filmiki, a sami są frajerami zbijającymi bąki przed kompem śmiejącymi się jedynie z tępego amerykańskiego humoru i oglądającymi srające kurewki na hardzie...
tu macie parodie
kurwa kudlaty pojeb sam niema co robic tylko nagrywac superasne filmiki o innym pojebie... co za hipokryzja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów