📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:28
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
Psychopata, a mógł ją zgwałcić
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Lepiej obcej babie najebać niż w domu żonę i dzieci. Proste!
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Dostał zlecenie i tak bardzo lekko ją potraktował
Może i ona coś kombinowała
Puchatek: Wy świnie zawsze coś kombinujecie!
Może i ona coś kombinowała
Przecież to nowoczesna MIŁOŚĆ ! Łobuz kocha NAJ bardziej tylko jej to okazał, większość kobiet to lubi i żenią się z takimi robią dzieci i może po 100 wpierdolu rozumieją błąd lub też nie zależy czy ma furę kasę i mieszkanie bo wtedy dalej będą z nim 21 wiek kobiety są upośledzone popierają gwałcicieli mord dzieci nawet zboczeńców LGBTqwerty xD
Oj tam raczej za darmo nie było.
Teraz to nawet za darmo w ryj nie dostaniesz. Zlecenie lekkiego wpierdolu było za 200-300zł i tyle.
I w tym momencie z windy wychodzi mąż tej pobitej i spuszcza wpierdol napastnikowi...
mazga50 napisał/a:
I w tym momencie z windy wychodzi mąż tej pobitej i spuszcza wpie**ol napastnikowi...
A ty szczytujesz na podłoge
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów