📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
po akcencie można wyczaić że na motorze buja się ciapaty a na rowerze Polka
Kolejny nolife z migranckim akcentem i jego wspaniały pomysł na podryw!
Ten bezmózgi dwókółkowiec stosujący na drodze podwójne standardy? Nie, dziękuję.
a głópia pizda nie wie że rękawiczki się kurwa nosi , huj z szalikiem ale rękawice to podstawa ale jak widać tylko do dymania toto się nadaje albo do garów a nie na rower
Koleś jest pozytywny, jest "jakiś" i ma ciekawy motor I troszkę miasta można zobaczyć - kto nie był. Dopóki nie działa na moją i innych krzywdę, niech sobie jeździ i robi co chce.
Kurwa, społeczeństwo idzie na dno... Fajna wrzutka z pozytywnym filmem, ale znajdą się kretyni którzy muszą się dojebać do czegokolwiek...byle tylko dzienny limit hejtu się zgadzał.
RoyalJordanian to nie ciapaty imbecyle. Ma zajebiste dwukołowce i styl jazdy, jeden z lepszych kanałów na yt jeśli ktoś się interesuje motocyklami, ale na tym portalu to pasuje jak pięść do nosa.
RockyWood napisał/a:
po akcencie można wyczaić że na motorze buja się ciapaty a na rowerze Polka
Finał na pewno będzie w łóżku, bo wiadomo przecież na kogo najbardziej na zachodzie lecą Polki
Miałem nadzieję, że złapie za tłumik albo silnik
za pomocnego motocyklistę zawsze piwko
tranzystor napisał/a:
Finał na pewno będzie w łóżku, bo wiadomo przecież na kogo najbardziej na zachodzie lecą Polki
Patrząc na twój nick strach pomyśleć na kogo ty byś poleciał.
I nie wrzucaj, proszę, wszystkich Polek do jednego worka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów