📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wojtekpwse napisał/a:
Zmenelone, zindoktrynowane wódą społeczeństwo nie przyjmuje do wiadomości, że alkohol to zło w płynie. Dalej mentalność chłopów pańszczyźnianych króluje a politycy biją brawo i się śmieją.
To co chcesz zrobić z tym fantem? Edukować należy, a nie zabraniać, tym bardziej, że gospodarka by poszła się jebać 😂. Dlaczego często w ciężkiej pracy fizycznej za psie pieniądze dają zaliczki i tygodniówki? Dobrze wiedzą, że większość, która idzie tam pracować, to uzależnieni od alko i innych twardych, którzy zagłuszają problemy i natrętne myśli.
Menele to tylko mały % uzależnionych. Alkoholików na różnych stanowiskach jest bardzo dużo i nie tylko w pracy fizycznej.
Aktualnie też nie ma tak źle porównując czasy do lat 90 wtedy prawie każdy pił. No i w Europie wcale nie jesteśmy na jakimś wysokim miejscu w piciu, a o ile dobrze pamiętam jesteśmy na 17.
Wszyscy tak skończymy kto w domu starców kogo stać drugą opcją jest placówki państwowe a kto miał jeszcze więcej szczęścia i miał dużą rodzinę to umże w domu najlepiej we śnie muj dziadek tak umarł w wieku 97 lat poszedł spać ostatni wdech koło 3:00 i zamienił się w pozytywną energię..przepraszam za blendy ale uczę się polskiego od dwóch lat i gramatyka polszczyzny jest na 7 miejscu jako trudność w mowie słowiańskiej i na całym świecie .bo jestem Belgiem
kubaska5 napisał/a:
bo jestem Belgiem
To skąd taki pedalski nickname? Belga powinno stać na więcej.
kaziolord napisał/a:
Pierdole od jutra nie pije
To zacznij, on nie miał za co kupić i jest efekt
Czy menel to nie wiadomo na 100%, ale wiadomo że jest lampa jak skurwysyn
Powiem tak wszystko dla ludzi...ale kurwa z umiarem. A jak ci wódka zamiast wykrzywić mordę zaczyna smakować to masz problem.
[ Dodano: 2024-08-30, 14:02 ]
Przyczyną zgonu... Skrajne odwódnienie organizmu
Upał jak chuj a żul już się pewnie chłodzi w lodówce. Luksus, żyć nie umierać
miejmy nadzieję, że to ten niedźwiedź skurwiel
wojtekpwse napisał/a:
politycy biją brawo i się śmieją.
Najebani
[ Dodano: 2024-08-30, 14:46 ]
Tibianus1991 napisał/a:
gorzej jak sie obudzi w kostnicy xD
Po pavulonie? Nie sądzę XD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów