Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po takie zawszone kurwie gdy zdechną powinna śmieciarka przyjeżdżać. Chuj mu w grób jednego wrzoda mniej. Ich tak samo jak ciapatych i czarnuchów powinno się wyłapywać i przerabiać na coś, może na jakieś nawozy bo i tak za życia są gównem
Dostanie najtańszą trumnę, garnitur jeden wieniec i cześć.
Jednego ścierwa ludzkiego mniej na tym świecie
A może ten człowiek był uprzejmym i szanowanym profesorem, który nie był w stanie poradzić sobie z niespodziewanymi życiowymi problemami?
[ Dodano 2024-08-31, 10:58 ]
To co chcesz zrobić z tym fantem? Edukować należy, a nie zabraniać, tym bardziej, że gospodarka by poszła się jebać 😂. Dlaczego często w ciężkiej pracy fizycznej za psie pieniądze dają zaliczki i tygodniówki? Dobrze wiedzą, że większość, która idzie tam pracować, to uzależnieni od alko i innych twardych, którzy zagłuszają problemy i natrętne myśli.
Menele to tylko mały % uzależnionych. Alkoholików na różnych stanowiskach jest bardzo dużo i nie tylko w pracy fizycznej.
Aktualnie też nie ma tak źle porównując czasy do lat 90 wtedy prawie każdy pił. No i w Europie wcale nie jesteśmy na jakimś wysokim miejscu w piciu, a o ile dobrze pamiętam jesteśmy na 17.
Tak jak napisałeś - edukacja to podstawa, ale to musi wychodzić od rodziców, a ci często piją i palą przy dzieciach mówiąc w tym samym czasie, że to zło
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów