📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Nie było helikoptera więc max 3 gwiazdki.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Jełopa mógł brykę przemalować i byłoby pozamiatane.
Gdyby był gangsterem to by wiedział.
Gdyby był gangsterem to by wiedział.
A tam gówno się znacie to 3 poziom pościgu w Need for Speed Most Wanted (tym z 2005)
Witam dajcie się wypowiedzieć specjaliście. Pan ten miał jedynie 2 gwiazdki. Brak helikoptera (przy 3 gwiazdkach), zbyt mało radiowozów, powolni policjanci, po różnorodności pojazdu ja bym tutaj nie patrzył każdy stan czy nawet dzielnica mają różne radiowozy dla dodatku na autostradach też są inne radiowozy niż w normalnym city. Patrząc na pojazd jakim się porusza wnioskuje iż wykonuje jedną z pierwszych misji. Niestety będzie musiał powtarzać a kibiców widać na załączonym filmie iż miał dużo. Pozdrawiam
Uwielbiam Amerykańską policję za jej bezwzględność, naszym by się przydało trochę.
Szkoda,że go czołg nie gonił
Lepiej napisz, w którym KMP pracujesz i jak często ludzi w pokoju przesłuchań czy w suce tłuczesz.
Zapomniał wpisać kody
I w takiej sytuacji warto jest mieć głowicę atomową w bagażniku, jak już cię złapią to robisz boom i niema 10 przecznic.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów