📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
do trzech razy sztuka i.... hard
Mam u siebie na chacie internet 100MB/s. Opłacony. Realna przepustowość to 80MB/s. Sadolowe chomiki szkolone były chyba na modem 56k/s. Czemu to tak wolno działa? Wyjebcie te postkomunistyczne szczury i wstawcie chomiki urodzone po 2000 roku. By 10s filmik ładował się wolniej niż 10 minutowy film w fHD z Youtube? I błagam, nie pierdolcie mi "zainstaluj j to, to to i tamto. W przeglądarce złóż w ofierze barana, zwal konia wujkowi, a spermę niech zliże Lo**oa i Con**rus. Wtedy sadolowy odtwarzacz będzie działać jak należy" . Jestem casualowcem, a nie programistą z CERN/NASA. Sprzęt do przeglądania mobilnego mam z najwyższej półki, a statystycznie rzec, biorąc internet mam jeden z najszybszych w Polsce (UPC). Klikam i MA DO KURWY NĘDZY CHUJA ZAJEBANEGO W PIZDĘ JEGO PIERDOLONA MAĆ DZIAŁAĆ!!!!! NA KURWA JEBANY APORT!!!!! Jak psu!!!! Tak jak kundlowi rzucasz patyk i ma go kurwa w zębach przynieść, tak klikam w 10 sekundowe filmiki na sadolu, i mają się zaladowac w przeciągu 1, 2 sekundy!!!! Poniżej 10 sekund jest to dla mnie w kurwę wolno, a poniżej minuty oznacza to, że admin Sadola opierała z połykiem potomkom Stepana Bandery i mu się to bardzo podoba.
MJawesome napisał/a:
@up chyba każdy ma tutaj ten problem...
Właśnie nie, bo kilku magików pisało, że im normalnie działa, jeszcze inni, że coś zainstalowali I, że im właśnie śmiga, A nie dziala....
@radek225 server się czasem jebie, jak ktoś się wstrzeli dobrze, to w 5 minutach przerwy w awarii będzie mu śmigać nawet na 56k/s, ty chwilę potem ze swoim 100mb/s będziesz czekał do wieczora aż się załaduje. Take szycie kolego.
UWAGA! Mi normalnie działa ale zauważyłem pewną zgodność. 3/4 czasu wszystko śmiga normalnie (neta mam 20Mb/s z Netii i mobilny z Orange do 225Mb/s. Realnie koło 50), ale 1/4 czasu też zacina i jest tragedia. Co ciekawe - jak mi nie zacina to wszyscy marudzą, że chomiki, że serwery itp... A jak zaczyna mi zacinać to nikt nie pisze o tym.
Nie wiem o chuj chodzi.
A i zauważyłem, że w tym samym dniu, na tym samym Internecie (Orange) w domu mi nie zacina, a jak w pracy jestem to zacina.
Nie wiem o chuj chodzi.
A i zauważyłem, że w tym samym dniu, na tym samym Internecie (Orange) w domu mi nie zacina, a jak w pracy jestem to zacina.
Nie martwcie się. Ja mam internet 1000 Mb/s, a filmik też ładuje się ponad 10 sekund.
A ja mam 1mbit wysyłu i jakoś wrzuciłem to tutaj
No ale poważniej. Chuj z tego jak szybkie macie internety jeśli chomiki mają pewną ograniczoną przepustowość i jak się rzuca dużo osób na sadola to wtedy jak przez lejek.
No ale poważniej. Chuj z tego jak szybkie macie internety jeśli chomiki mają pewną ograniczoną przepustowość i jak się rzuca dużo osób na sadola to wtedy jak przez lejek.
Najgorsza tuż przed wykonaniem jakiegoś pojebaństwa czy autem czy moto jest niekonsekwencja. Znajomy, słaby ale jednak zabił się na moto bo w ostatniej chwili się rozmyślił, tak to by raczej zdążył wyprzedzić 6 albo 7 auto. A skok z nagrania elegancki.
Płaczecie na internet, ale koniec końców chyba każdy marzył o takim wyskoku ze stojącej rampy
Centurion wynajął maszynę, postawił na nim serwer sadola i na reszcie postawił prywatne serwy Tibii, jak się gówniarze zlatują na Tibię to dla nas zostają, strzępy przepustowości Bo Centurion to cwany lis i na was kasuje (za reklamy) i na Tibii za premki dla gówniarzy hue hue hue.*
*- zamiast Tibii, wstaw dzisiejszą topową gierę, do której gówniarze lgną jak muchy do gówna
*- zamiast Tibii, wstaw dzisiejszą topową gierę, do której gówniarze lgną jak muchy do gówna
radek225 napisał/a:
Mam u siebie na chacie internet 100MB/s. Opłacony. Realna przepustowość to 80MB/s.[...] a statystycznie rzec, biorąc internet mam jeden z najszybszych w Polsce (UPC)
Hahahahaha no kurwa to jak Ci 5 lat temu tego neta zakładali, to Ci chyba tak powiedzieli
80 Mb/s to dzisiaj idzie po radiu na wsi wyciągnąć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów