Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Ktoś z was po obejrzeniu tego zmienił może zdanie?
Coś ostatnio pisałem o kierowcach tej marki samochodów i nie zgadzaliście się z tym, że w większości kupują je >40 letni impotenci z kryzysem wieku średniego.
Mój kolega ma 19 lat i posiada takie porshe i tutaj od razu wyprzedzę Twoj tekst -"Nie, nie jest bananem". W wieku 17 lat otworzył własną działalność. Co prawda w leasingu, ale spłaca sam
ciągniesz mu banana?
@UP
ciągniesz mu banana?
Widzę, że termin "Bananowa młodzież" jest Ci obcy.
Wyczuwam ból dupy? Za chwilę polecą komentarze typy po co przepłacać? Samochód ma mnie przetransportować z punktu A do punktu B.
No bo kurwa na chuj ci auto za pół bańki jak za 500zł kupisz sejaka i jak się zepsuje to kolejnego i możesz za te 500tyś kupić tysiąc takich sejaków ahahah
Pisalem to ja, spec od IT
Coś ostatnio pisałem o kierowcach tej marki samochodów i nie zgadzaliście się z tym, że w większości kupują je >40 letni impotenci z kryzysem wieku średniego.
Zupełnie z dupy obserwacja.
Znam jednego chłopa, który ma Porshe, a raczej miał, bo już sprzedał. Normalny facet. Kupił bo po prostu miał takie marzenie z dzieciństwa, by mieć Porsche. I chwała mu za to, że będąc dorosłym facetem dochował wierności temu, co postanowił gdy miał jednocyfrowy wiek. Sam przyznał, że nie było to ani racjonalne, ani potrzebne, koszty utrzymania duże, samochód w sumie jak samochód, no ale takie miał marzenie, więc je zrealizował.
Albo kupują bo ich stać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów